Previous Next

Khiesz Kornél

Bírni fogjuk a sorozatterhelést - Khiesz Kornél

 

Belső védő és már két gólnál jár a szezonban. Khiesz Kornél a Vác után vasárnap a Soroksár kapuját is bevette, igaz, a győzelem elmaradt, csapatunk 3-1-re kikapott a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. 25 éves játékosunk elsőként a vereség okairól nyilatkozott.

 

Az első félidőben tompán játszottunk és olyan egyéni hibákat követtünk el, amik nem jellemzőek ránk- fogalmazott Khiesz Kornél. Nem csak a kapott góloknál hibáztunk, hanem a támadójátékban is. Lassan járattuk a labdát, keveset vállalkoztunk. A szünetben mégis úgy éreztem, hogy 0-2-ről is felállhatunk és megfordíthatjuk a mérkőzést, ha sikerül hamar gólt szereznünk. A fordulás után veszélyesebbek voltunk, sikerült helyzeteket kidolgoznunk, sőt, szépítettünk is. Sajnos a folytatásban nem volt szerencsénk, Pölöskei kiállítása után pedig már nagyon nehéz dolgunk volt.

 

Védőnk természetesen örült annak, hogy ismét sikerült gólt szereznie, ám a csapat eredményességét mindennél fontosabbnak tartja.

 

Mindig jó érzés gólt szerezni. Oláh Bálint szépen fejelte vissza nekem a labdát a szabadrúgás után, én pedig le tudtam fordulni az emberemről. Talán későn reagáltak a soroksári védők, ezt sikerült kihasználnom. A vereség miatt viszont csalódott vagyok- mondta Khiesz Kornél.

 

Sok időnk nincs keseregni a Soroksár ellen történtek miatt, hiszen együttesünk szerdán már a Csákvár vendégeként lép pályára, vasárnap pedig a Gyirmótot fogadja a bajnokságban. Vagyis máris lesz lehetőségünk a javításra.

 

Gyorsan le kell vonni a megfelelő következtetéseket és hétfőtől már kizárólag a csákvári mérkőzésre koncentrálunk- folytatta játékosunk. A csapat jó fizikai állapotban van, nem okoz problémát, hogy egy héten belül három mérkőzést kell játszanunk. Bírni fogjuk a sorozatterhelést és szeretnénk bizonyítani a szurkolóinknak, hogy a Soroksár elleni meccs csupán egy kisiklás volt.

 

A Csákvár elleni találkozó szerdán 19 órakor kezdődik. A vendégszektorba szóló belépőjegyek 1000 forintos áron vásárolhatóak meg a helyszínen, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Szponzoraink