Previous Next

Kezünkben volt a lehetőség, hogy nyerjünk - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint elsősorban az elpuskázott gólhelyzetek okozták a vesztünket vasárnap Cegléden.

 

 

"Nem rúgtuk be a helyzeteinket" - jelölte meg Csizmadia Csaba a Cegléd elleni 2-1-es idegenbeli vereség elsőszámú okát, hozzátéve, ilyen hibákkal nem lehet mérkőzést nyerni. Vezetőedzőnk szerint nem volt kérdés, hogy a miénk volt a jobb csapat a pályán, az viszont csalódás, hogy mindezt az eredmény nem tükrözi.

"Négy kapufánk volt, százszázalékos ziccereket rontottunk el, az ilyenek nem férnek bele. Mi futballoztunk veszélyesen, a kezünkben volt a lehetőség, hogy megszerezzük a három pontot, de nem sikerült. Két nagy hiba eldöntötte a meccseet. Egyelőre nagyon nehéz feldolgozni, hogy ez a Cegléd épp ellenünk nyert először a tavaszi szezonban" - folytatta Csizmadia Csaba a lefújás után.

Vezetőedzőnk azt is elmondta, elsőként mindig saját magunkban kell keresnünk a hibát, amellett ugyanakkor nem mehet el szó nélkül, hogy milyen felfogásban tevékenykedett a játékvezető a vasárnapi találkozón.

"Az egyik ceglédi játékos úgy ütközött Pölöskei Péterrel, hogy támadónk most alig tud levegőt venni, úgy szúr a bordája. Patkós Imrének egy másik szituációnál csúnyán felszakadt a szemöldöke és a bíró nem tett semmit, meg sem állította a játékot. Mostanában nagyon sok játékvezetői ítélet sújt minket, múlt héten egy szabályos gólt vettek el tőlünk... Jó lenne, ha egyenlő feltételek mellett játszhatnánk" - fogalmazott Csizmadia Csaba, aki hozzátette, szomorkodásra nincs idő, szerdán újabb fontos mérkőzés vár a mieinkre és hazai pályán, a Tiszakécske ellen javítanunk kell.

Vezetőedzőnk végül szót ejtett Ihrig-Farkas Sebestyénről is, aki tavaly augusztusban elszenvedett súlyos térdsérülése óta először lépett pályára. 

"Mindenképpen örülök neki, hogy visszatért és játszott, sőt, még gólt is szerzett. Biztos vagyok benne, hogy jót tett a lelkének és remélem, mostantól egyre jobb formába lendül majd" - mondta Csizmadia Csaba szélsőnkről, aki a 75. percben csereként állt be, hét perccel később pedig bevette a Cegléd kapuját. 

 

 

Szponzoraink