Previous Next

Kezdődik a bérletárusítás

A szezonbérlettel együtt csapatunk vadonatúj meze is megvásárolható, kedvezményes áron.

 

 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy - a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági szabályzatával összhangban - megkezdjük a 2020/2021-es szezonra szóló bérletek árusítását. A bérletek idénybeli hazai OTP Bank Liga-mérkőzéseinkre, valamint a hazai Magyar Kupa-találkozókra érvényesek. 

A szezonbérletek a BMTE Sportvendéglőben vásárolhatók meg az alábbi időpontokban:
2020. augusztus 5., szerda, 16:00-18:00
2020. augusztus 6., csütörtök, 16:00-18:00
2020. augusztus 11., kedd, 16:00-18:00
2020. augusztus 12., szerda, 16.00-18:00

FRISSÍTÉS

A bérletek nem csak személyesen vásárolhatók meg, hanem ez - a klubunk által kiadott meghatalmazási lap kitöltése után - mások részére is lehetséges.

A meghatalmazási lap IDE KATTINTVA tölthető le.

Fontos információ, hogy minden egyes meghatalmazó személy esetében külön meghatalmazási lap kitöltése szükséges.

A bérletvásárlás - a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzata alapján - személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím, személyi igazolvány szám, születési hely/idő, anyja neve) megadásához kötött.

Kérjük drukkereinket, hogy a gyorsabb ügyintézés, valamint a hosszas sorbanállás elkerülése érdekében a személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatot nyomtassák és töltsék ki, majd hozzák magukkal a bérletvásárláshoz.

A hozzájáruló nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le.

A megvásárolt bérleteket - a belépésre jogosító kártyákat - augusztus 14-én, pénteken, 14 és 18 óra között lehet átvenni a Promontor utcai jegyértékesítő pontnál. A bérletek átvételéhez a vásárláskor kapott befizetési igazolólap, valamint személyi igazolvány szükséges.

A "szezonbérlet + mez" akció keretében csapatunk vadonatúj, a 2020/2021-es szezonra készülő 2Rule meze vásárolható meg, amelyet hamarosan bemutatunk szurkolóinknak. 

Az egyes hazai mérkőzésekre szóló belépőjegyek értékesítése online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a BMTE Stadion pénztáraiban történik majd.

A 2020/2021-es szezonra érvényes jegyárak
1-es lelátó (főlelátó), A-, B-, C- és V-szektor

Teljes árú: 1000.-
Diák és nyugdíjas*: 500.-
6 éves korig: ingyenes

*érvényes igazolvánnyal

A belépéshez klubkártya nem szükséges.

Találkozunk a BMTE Stadionban! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink