Previous Next

Kezdek sok mindent visszakapni a sorstól - Romić Danijel

Nyáron szerződtetett védőnk első budafoki gólját szerezte Dorogon és úgy érzi, az elmúlt évek megpróbáltatásai után az élet kárpótolja őt.

 

 

Szépségdíjas gólt fejelt a Buzánszky Jenő Stadionban Romić Danijel, aki Kovács Dávid beadása után megelőzte emberét és a hálóba továbbította a labdát. A júliusban a PMFC-től szerződtetett belső védőnknek ez volt az első Budafok-mezben szerzett találata.

"Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem" - mondta széles mosollyal az arcán Romić Danijel a Dorog elleni 2-1-es győzelem után. "Beszéltem már arról, hogy az elmúlt három évben sok nehézséggel küzdöttem, sérülések hátráltattak, de úgy érzem, a kitartásomért cserébe lassan kezdek sok mindent visszakapni a sorstól. Úgy érzem, meg is érdemlem. Persze még nem vagyok tökéletes állapotban és ettől a dorogi találattól sem leszek, de rendkívül sokat jelent nekem, hogy betaláltam és ilyen módon is segíthettem a csapatot. "

Védőnk úgy látta, a mieink a korai kapott gól után sem estek kétségbe Dorogon és igazolták, hogy jobb csapatot alkotnak, mint az ellenfél.

"Őszintén szólva, nem éreztem igazán nagy különbséget a játékunkban azokhoz a korábbi mérkőzéseinkhez képest, amikor szintén jól futballoztunk. Akkor és most is stabilak voltunk. A dorogiak játéka feküdt nekünk, jól védekeztünk, voltak helyzeteink, vagyis az egész csapat jól nézett ki a pályán" - fogalmazott Romić Danijel, aki számára nem ismeretlen a következő, szerdai ellenfél.

"A Soroksár jó csapat, több játékost ismerek, hiszen voltam a klub játékosa. Igaz, a már említett sérülés miatt csak néhány percet játszottam" - mondta védőnk, aki a 2017/2018-as szezont töltötte a XXIII. kerületieknél. "A szakmai stáb remek munkát végez, jó képességű futballisták vannak a keretben, például Gyömbér Gábor vagy Orosz Márk. Ennek ellenére úgy érzem, ha mi teljes koncentrációval és a tudásunk szerint játszunk szerdán a BMTE Stadionban, akkor jó esélyünk lesz az újabb győzelemre."

 

Merkantil Bank Liga, 6. forduló
19:00 Budafoki MTE-Soroksár SC
BMTE Stadion, 2019. augusztus 28., szerda

A mérkőzésre 800 forintos áron lehet teljes árú jegyet vásárolni a kezdés előtt a helyszínen, a BMTE Stadion pénztárában. 14 éven aluli diákok, valamint a nyugdíjasok számára a belépés ingyenes. A találkozó előtt a szezon összes hazai meccsére érvényes bérletek árusítása is zajlik majd a BMTE Sportvendéglőben. A bérlet ára 9900 forint.

 

Szponzoraink