Previous Next

Két középpályásunk is szerződést hosszabbított

Veszelinov Vladimir és Vass Máté 2020 nyaráig írt alá klubunkhoz.

 

 

Klubunk újabb két játékosával állapodott meg a következő szezonra. Középpályásaink, Vass Máté és Veszelinov Vladimir is egy évvel hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését. 

A 28 éves Vass Máté 2017 nyarán Szigetszentmiklósról érkezett Budafokra, korábban a Ferencváros, a Siófok és a Rákosmente csapataiban is futballozott. Több, mint százötven mérkőzésen lépett pályára a másodosztályban. Máté a mostani szezonban 20 bajnoki találkozón játszott, ezek közül tizennyolcszor kezdőként. Augusztusban gólt szerzett a Dorog ellen a BMTE Stadionban, ő állította be a 3-1-es végeredményt.

A szabadkai születésű Veszelinov Vladimir 2016 óta klubunk labdarúgója, korábban Szegeden, valamint fehérorosz és szerb élvonalbeli csapatokban szerepelt. A 34 éves középpályás a jelenleg zajló idényben eddig 21 bajnoki meccsen futballozott. 

"Örülök, hogy Budafokon számítanak rám és megkapom a bizalmat" - mondta az új szerződés aláírását követően Veszelinov Vladimir. "A következő  lesz a negyedik szezonom a csapatnál, amely folyamatosan fejlődik. Az NB III-ból indultunk és fokozatosan lépkedünk előre. Jól érzem magam a klubnál és szeretném a jövőben is minél jobb játékkal segíteni a BMTE-t a céljai elérésében."

Amint arról már beszámoltunk, korábban Vaszicsku Gergő, a Nyíregyháza ellen ollózóst gólt szerző Króner Martin, Fekete Máté, valamint Kovács Dávid is meghosszabbította szerződését.

 

 

 

Szponzoraink