Previous Next

Két góllal vertük a Szegedet

Két góllal vertük a Szegedet

 

A 24. fordulóban a Szeged 2011 - Grosics Akadémia ellen léptünk pályára. Gyulán rendezték meg a mérkőzést, hiszen a szegediek stadionja még nincsen kész, addig Gyulán a Grosics Akadémián kényszerülnek lejátszani a meccseiket.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, melyet a mezőnyjáték jellemzett leginkább. A második félidőben is ez jellemezte a játékot, kevés lehetőség adódott a csapatok előtt, hiszen jól lezárták a területeket. Már sokan elkönyvelték a 0-0-ás döntetlent. A vége előtt 6 perccel Veszelinov ugratta ki Véget, aki a jobb oldalról középre centerezett, Pölöskey pedig egy csellel elfektette a szegediek hálóőrét, és az üres kapuba passzolt. (0-1).

A 90. percben Fekete vitte be a kegyelemdöfést: Csizmadia ívelése találta meg Kovácsot, aki fejjel Feketét hozta játékba, ő pedig 5 méterről befejelte a labdát a kapuba. (0-2).

 

A csapat a győzelmet a nemrég elhunyt klublegendánknak, Dobesch Gyulának ajánlja!

 

 

SZEGED 2011 - BUDAFOKI MTE 0-2 (0-0)

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző. 
Vezette: Nagy Norbert (Punyi Gyula, Szilágyi Norbert)

SZEGED: Alekszics – Achim Á., Farkas M., Tóth G., Gergényi – Coroian (Tóth L., 85.), Horváth A. – Szabó P., Hegedűs M. (Germán, 65.), Fejős (Balogh G., 69.), Zádori

BUDAFOK: Somogyi Cs. – Margitics, Csizmadia Cs., Gubacsi, Forgács P. – Kercsó, Veszelinov (Fekete M., 85.), Vass M. – Ihrig-Farkas (Vég, 77.), Kokenszky (Pölöskey, 62.), Kovács D

 

Gól: Pölöskey (82.p.), Fekete (90.p.)

 

Őze Tibor: "Sok hibával futballoztunk, a Budafok pedig okosan kivitelezett kontrákkal megnyerte a mérkőzést"

Gálhidi György: "Fontos mérkőzésen fontos győzelmet arattunk. Nagyot küzdött mindkét csapat, de megérdemelten nyertünk."

 

Köszönjük, hogy Gyulára is elkísértétek a csapatot!!

 

(nso.hu)

 

Szponzoraink