Previous Next

Jöhet a finomhangolás

Póser Dániel szerint kapusaink jó formában várják a szezon kezdetét.

 

 

Mezőnyjátékosainkhoz hasonlóan kapusaink is tartalmas, kemény munkával teli heteken vannak túl. 

"Jó formában vagyunk és alaposan felkészültünk a ránk váró feladatokra" - nyilatkozta Póser Dániel, aki az előző szezonban tizenhét mérkőzésen állt a gólvonalon. "Az elmúlt időszakban mindannyian sokat dolgoztunk és stabil teljesítményt nyújtottunk. A rajtig hátralevő napokban a frissítésen és a technikai finomhangoláson lesz a hangsúly. Utána pedig nekivágunk az idénynek!"

Póser Dániel szerint a tavaszi kényszerszünetet és a hosszú felkészülést is okosan használta ki csapatunk.

"Bár a bajnokság félbeszakadt, nem estünk ki a ritmusból márciusban, így aztán az újrakezdés sem volt különösebben nehéz" - fogalmazott kapusunk. "A nyár folyamán eddig tíz felkészülési mérkőzést játszottunk, ami teljesen példátlan nem csak az én pályafutásomban, hanem másokéban is. Nagyon hasznos találkozók voltak ezek. Szükségünk volt a játékpercekre, az újaknak pedig arra, hogy megtanulják a játékrendszerünket."

A Kisvárda elleni augusztus 17-i bajnoki rajtig Póser Dániel mellett a fiatal Bese Balázs és a tapasztalt Kovács Zoltán bizonyíthatja, helye van a kezdőtizenegyben. Bár más posztokkal ellentétben kapusból csak egy lehet a pályán csapatonként, az egészséges riválizálás mellett mindhárman egymást segítve gyakorolnak az edzéseken.

"Ahogy mindenkiről, úgy rólunk, kapusokról is elmondható, hogy játszani akarunk. Legyen szó NB I-ről vagy megye háromról. Bárki is kezd majd a Kisvárda ellen, biztos vagyok benne, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy jól rajtoljunk" - mondta Póser Dániel, aki - Bese Balázshoz hasonlóan - élvonalbeli bemutatkozás előtt áll. 

"Az edzőtáborok során nem járt a fejemben a debütálás. Amikor hazajöttünk Szlovéniából és néhány napot egyedül, a családomtól távol töltöttem, akkor kezdett körvonalazódni bennem a gondolat. Várom, hogy eljöjjön ez a pillanat és remélem, lehetőséget kapok a bizonyításra. Akkor is a lehető legjobb teljesítményre törekszem majd, hogy a csapat segítségére legyek" - tette hozzá kapusunk. 

A bajnoki rajtot megelőző utolsó felkészülési mérkőzést szerdán, 18 órától Felcsúton játszuk, ahol a horvát élvonalbeli NK Osijek lesz az ellenfelünk. A találkozóval kapcsolatos szurkolói információk IDE KATTINTVA olvashatók.

 

 

Szponzoraink