Previous Next

Javítási lehetőség Tiszakécskén

A Merkantil Bank Liga hétközi, 16. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE vendégei leszünk.

 

  

A jó munkához idő kell - szokták mondani, márpedig időből van a legkevesebb. Csizmadia Csaba alig egy hete dolgozik megbízott vezetőedzőként játékosainkkal, de a múlt szerdai Magyar Kupa-mérkőzés, valamint a Cegléd elleni vasárnapi bajnoki találkozó után már a harmadik összecsapásra készíti fel a csapatot. 


Vagyis a feladatok jönnek egymás után és szerencsére mindegyikre tekinthetünk egy új esélyként, egy javítási lehetőségként. Csizmadia Csaba is azt hangsúlyozta a hétvégi 2-1-es vereség után, hogy a játékosokat sikerült feltüzelni az edzőváltást követő napokban, mindenki óriási elánnal küzdött és ha ez a következő mérkőzéseken is így történik, annak meg lesz az eredménye gólokban, pontokban is. A mester kiemelte, hogy a szerencséért - ami az utóbbi hónapokban valamiért elkerült minket - meg kell dolgozni és valószínűleg még többet kell tenni.


Az idegenbeli fellépések általában nehezebbek, ezt mutatják a számok is a mieinkkel kapcsolatban. Vendégként sajnos még nem tudtunk nyerni a Merkantil Bank Liga mostani szezonjában, pontot is csupán kétszer, Siófokon és Csákváron szereztünk. Ám, hogy mennyire nüanszokon múlott egy lényegesen szebb idegenbeli mutató, ahhoz elég felidéznünk a legutóbbi, kaposvári találkozónkat. A Rákóczi ellen kimondottan jól futballozott csapatunk, hamar vezetést is szerzett, mégis vesztesen hagyta el a pályát.


TIszakécskén újabb fontos mérkőzés vár a mieinkre, bár ezt talán már felesleges is hangsúlyozni. Számunkra mindegyik meccs az. A Duna Aszfalt TVSE két komoly skalpot gyűjtött be hazai pályán, vasárnap a Kaposvárt, október 21-én a Békéscsabát győzte le 2-1-re. Összességében pedig négy találkozó óta veretlen házigazdként, utoljára a ZTE nyert a Városi Sportcentrumban még szeptember elején.


A feladat tehát nem ígérkezik könnyűnek, de annak a rengeteg munkának, amit csapatunk és a szakmai stáb elvégez, meg lesz az eredménye. Remélhetőleg már Tiszakécskén.


Merkantil Bank Liga, 16. forduló
Duna Aszfalt TVSE-Budafoki MTE

időpont: november 7., szerda, 13:30
helyszín: Tiszakécske, Városi Sportcentrum
jegyár: 1000.-

Szponzoraink