Previous Next

Hiszünk egymásban és a munkában

Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba értékelt a Szombathelyi Haladás elleni 1-0-ás győzelmet követően.

 

 

Megdicsérte csapatát az öltözőben Csizmadia Csaba a Szombathelyi Haladás elleni siker után. Vezetőedzőnk szerint értékes győzelmet arattunk és játékosaink újfent bizonyították, hogy egységesek, illetve kellő koncentrációval és alázattal futballoznak.

"Mondtam a srácoknak a mérkőzés előtt, hogy ne tévessze meg őket a Haladás tabellán elfoglalt helyezése. A szombathelyiek keretét jó futballisták alkotják, olyanok, akik több élvonalbeli mérkőzésen léptek pályára, mint a mieink. Egész héten azt sulykoltam a fejekbe, hogy nehéz kilencven percre kell készülnünk. Így is lett, de élni tudtunk a lehetőséggel, hogy itthon tartsuk mindhárom pontot. Ezek a győzelmek nagyon értékesek és még jobban összekovácsolják a társaságot" - fogalmazott Csizmadia Csaba, akinek már a kezdés előtt változtatnia kellett, mert az eredetileg a kezdőcsapatba jelölt Ihrig-Farkas Sebestyén a bemelegítésnél megsérült.

"Olyan szempontból nem ért minket váratlanul a helyzet, hogy az elején tervben volt Horváth Roland játéka, ezért támadónk is intenzíven melegített. Persze nem szerencsés, amikor bele kell nyúlni a kezdőcsapatba, ilyenkor oda kell figyelni a variációkra, de szerencsére a csapatot nem zavarta meg ez a változtatás" - mondta vezetőedzőnk. "Gyorsan gólt szereztünk és a folytatásban nem volt rajtunk különösen nagy nyomás. A Haladás inkább felívelésekkel, beívelésekkel próbálkozott, ugyanakkor nagyon kellett figyelnünk, főleg ilyen mély, ázott talajon. Tudatosan adtuk át a területet a vendégeknek, ki akartuk használni gyors embereink sebességét. Volt is több lehetőségünk, amiből növelhettük volna az előnyt."

Csapatunk egymást követő harmadik bajnoki mérkőzését nyerte meg, így a válogatott szünetet a tabella második helyén töltheti. 

"Örülünk a  pillanatnyi helyezésünknek, de ezt is a helyén kezeljük" - mondta Csizmadia Csaba. "Egy korábbi bajnoki szünetben voltunk már elsők is és most is jó pozícióból várhatjuk a folytatást. Aki látta a mérkőzéseinket és a játék képét figyelte ezeken a találkozókon, az tapasztalhatta, hogy amikor pontokat szereztünk, egyik találkozón sem volt megkérdőjelezhető a győzelmünk. Sőt, voltak olyan meccseink is, amikor nem nyertünk, pedig ugyanúgy mi voltunk a jobbak. Jó visszajelzés, hogy az élmezőnyben vagyunk, de nem esünk túlzásokba, csináljuk tovább a dolgunkat. Hiszünk egymásban, hiszünk a munkában és csak az lebeg a szemünk előtt, hogy minél több pontot gyűjtsünk.

A Merkantil Bank Liga küzdelmei november 24-én folytatódnak, a mieink a Gyirmót FC Győr vendégei lesznek. A téli szünetig nehéz időszak következik majd öt bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzéssel, mindezek előtt azonban november 15-én, pénteken 11 órától az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry FC ellen játsszunk felkészülési mérkőzést a BMTE Stadionban.

 

Szponzoraink