Previous Next

Hasznos tapasztalatok

A válogatott mérkőzések miatt beiktatott bajnoki szünetben az élvonalban listavezető Ferencvárossal játszottunk felkészülési mérkőzést.

 

Csapatunk a héten elvégzett kemény edzésmunka után péntek délután a Népligeti Edzőközpontban játszott felkészülési mérkőzést az OTP Bank Ligában éllovas Ferencváros ellen. Csizmadia Csaba mindenkinek lehetőséget adott, aki egészséges és a 3-1-es vereség ellenére úgy érzi, a mieink hasznos tapasztalatokat gyűjtöttek.

"Pozitívumnak tartom, hogy voltak lehetőségeink a gólszerzésre és sok olyan szituációt láttam visszaköszönni a pályán, amit egész héten gyakoroltunk a srácokkal" - fogalmazott megbízott vezetőedzőnk. "Ez vonatkozik a védekezésre és a támadásra is. Előfordultak hibák is a játékunkban, de úgy érzem, hogy érdemes volt lejátszanunk ezt az edzőmérkőzést, mert fontos tapasztalatokat szerezhettünk."

Csizmadia Csaba kiemelte azt is, hogy az utolsó félórában több fiatal játékos is pályára lépett csapatunkban, akik pozitív benyomást tettek megbízott vezetőedzőnkre.

"A 16 éves Farkas Bálint és a 17 esztendős Harsányi Dániel játékával is elégedett lehetek. Dani remek gólt szerzett, ráadásul két, nemzetközileg is tapasztalt játékos, Abraham Frimpong és Florentin Pogba között hozta el a labdát" - mondta Csizmadia Csaba, aki korábban 59 mérkőzésen viselte a Ferencváros mezét.

Megbízott vezetőedzőnk hozzátette, a hétvégére pihenőt kap a csapat, ám lesznek olyanok, akik második együttesünkben, a BLSZ I-ben játszani fognak. Az edzések jövő héten folytatódnak, amikor már remélhetőleg egyre több olyan játékosunk kapcsolódhat be a munkába, akik a héten sérüléssel vagy betegséggel bajlódtak. A mieink jövő szombaton, 17 órától a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő otthonában lépnek pályára a Merkantil Bank Ligában.

 

Ferencvárosi TC-Budafoki MTE 3-1 (1-0)
Népliget, zárt kapuk mögött

Gól: Rui Pedro (2), Finnbogason ill. Harsányi D.

BMTE: Balogh P. - Margitics, Vaszicsku, Króner, Vég - Vass M., Oláh B. - Fekete, Kercsó, Vankó - Boros

Pályára lépett még: Szabó B., Khiesz, Harsányi D., Farkas B.

Szponzoraink