Previous Next

Győztes zárómeccs Umagban

Kovács Dávid duplázott és Szabó Máté is betalált az NK Domžale ellen 3-2-re megnyert felkészülési mérkőzésen.

 

Győztes mérkőzéssel zárta csapatunk az umagi edzőtábort szerdán délután. A szlovén élvonal hatodik helyén álló NK Domžale ellen a mieink a 16. percben szereztek vezetést, amikor Zsolnai Richárd beadása után Kovács Dávid volt eredményes. Riválisunk egy védelmi megingást kihasználva három perc múlva egyenlített, ám a szünetig újabb két gólt szereztünk. A 29. percben csapatkapitányunk egy tizenegyest értékesítve megduplázta találatainak számát, majd a 34. percben Szabó Máté lőtt közelről a hálóba. A második félidő legelején a szlovénok közelebb zárkóztak, de egyenlíteniük nem sikerült.

"Teljes mértékben elégedett voltam azzal, amit láttam, jól futballoztunk és megérdemelten nyertünk" - mondta a lefújást követően Csizmadia Csaba. Vezetőedzőnk hozzátette, minden játékosa maximálisan odatette magát és néhány hibától eltekintve jó teljesítményt nyújtott.

Csapatunk három győzelemmel és egy vereséggel zárta a téli felkészülési mérkőzések sorát, február 2-án pedig már a Merkantil Bank Ligában lép pályára az Aqvital FC Csákvár ellen.

 

Felkészülési mérkőzés
Budafoki MTE-NK Domžale 3-2 (3-1)
Gólszerzőink: Kovács D. ('16, '29 - büntetőből), Szabó M. ('34)

BMTE: Póser - Opavszky, Vaszicsku, Romic, Kirják - Filkor, Oláh B. - Zsolnai, Kulcsár K., Szabó M. - Kovács D.
Csereként állt be: Harsányi, Szebenyi, Mervó
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

 

Szponzoraink