Previous Next

Dorog - Bmte                                                                                                                         (dorogifc.hu)

Győztünk Dorogon!

Dorogi FC - Budafoki MTE

0 - 2 (0 - 1)

 

Idegenben sikerült megszereznünk az első NB II-es győzelmünket a 2017-18-as bajnoki kiírásban. A mérkőzésen leginkább mezőnyjáték dominált, amiből a mi jöttünk ki jobban. Az első félidőben Pölöskei, a másodikban Kovács vette be a hazaiak kapuját. A meccs végén egy dorogi kiállítással végképp eldőlt a győzelem. Masszív, tudatos játékkal győztük le a Dorogot.

Az első gólunk szerzője, Pölöskei Péter így látta a mérkőzést:
"Remek csapatmunka volt. Végig a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést, így a nehezebb szituációkat is jól ki tudtuk védekezni. A cserék is remekül szálltak be, stabilak és higgadtak tudtunk maradni az egész meccsen. Nagyon fontos volt a csapat szamara, hogy megszerezze első győzelmet. De ez már a múlt, a mai naptól a Soroksár elleni  meccsre kell koncentralnunk annak érdekében, hogy pontot vagy pontokat tartsunk itthon."

 

Edzői értékelések:

Schindler Szabolcs:
"Rengeteget tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos ez nem sikerült, mert az első félidőben sok helyzetet elpuskáztunk. Eközben kettőt hibáztunk hátul, és ez megpecsételte a sorsunkat. Ami szomorú számomra, az az, hogy úgy éreztem, idegenben játszottunk."

Prukner László:
"Tartottunk a Dorogtól. Összességében azt gondolom, hogy mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni, és a lehetőségeink közül kettőt ki is használtunk. Ezzel, úgy érzem, szerintem megérdemelten nyertük meg a találkozót." (NS)

 

 

DOROGI FC – BUDAFOKI MTE 0-2 (0-1)

Dorog, Buzánszky Stadion.

Vezette: Kovács J. Zoltán, Kepe Arnold, Bede Tamás

 

Dorog:
Vajda – Németh (Kamarás, 58.p.), Mészáros, Berkó – Szedlár, Csató, Bora, Szalai, Lénárt (Göblyös, 15.p.), – Faragó (Sitku, 70.p.), Simon

Budafoki MTE:
Szabó – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Vankó (Margitics, 74.p.), Vass, Nagy, Kovács (Khiesz, 81.p.) – Oláh (Veszelinov, 46.p.), Pölöskei

 

Gól: Pölöskei (23.p.), Kovács (51.p.)

Sárga lap: Mészáros, Sitku ill. Oláh, Nagy, Patkós

Piros lap: Szalai 

 

Szponzoraink