Previous Next

Győzelem és továbbjutás Csizmadia Csaba debütálásán

Megbízott vezetőedzőnk irányításával 3-1-re nyertünk a Szekszárdi UFC vendégeként és bejutottunk a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.

 

Csizmadia Csaba játékosként sok mérkőzésnek volt már főszereplője, edzőként viszont most először irányított a kispadról profi csapatot. A találkozó nem is kezdődhetett volna jobban budafoki szempontból, hiszen Pölöskei Péter remek fejesével már a 9. percben megszereztük a vezetést. (0-1) Támadónk több mint két hónap után szerzett ismét gólt tétmérkőzésen és ha már egyszer betalált, nem is elégedett meg ennyivel. A 37. percben Margitics Andor átadását követően közelről duplázta meg előnyünket. (0-2)


A sok iskolás gyerek által buzdított Szekszárd a szünet előtti utolsó pillanatokban szépített, Márton Erik beadását Károly Viktor fejelte a kapunkba. (1-2) Sőt, a hazaiak a második félidőben is kidolgoztak néhány veszélyes helyzetet, ám ezekből nem született gól. A 65. percben, Gohér Gergő lövéséből viszont igen, igaz, a labda megpattant a szekszárdi Lékó Roland lábán és így kötött ki a hálóban. (1-3)


Ezzel eldőlt a mérkőzés és a továbbjutás is, a mieink a Tolnai megyei első osztályban szereplő Bonyhád VLC után az NB III-as Szekszárdot is búcsúztatták a Magyar Kupában és a legjobb 32 között folytathatják. Az őszi szezon végéig megbízott vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba pedig győzelemmel mutatkozott be csapatunk kispadján.


Szekszárdi UFC-Budafoki MTE 1-3 (1-2)
Szekszárd, 300 néző. vezette: Dolnegó Bálint (Máyer, Vörös)

Gólszerzők: Károly (45’) ill. Pölöskei (9’, 37’), Lékó (65’ - öngól)

Szekszárd: Lékai - Rácz, Károly, Dudás - Márton, Nagyváradi, Lékó (Dombi, 66’), Füredi - Turi (Kvanduk József, 74’), Csigi, Budai (Juhász M., a szünetben)
Edző: Kvanduk János

BMTE: Balogh P. -  Vég, Khiesz, Króner, Gohér (Lakatos 80’) - Veszelinov (Kercsó 62’) - Margitics (Vass M. 74’), Filkor, Oláh B., Vankó - Pölöskei
Megbízott vezetőedző: Csizmadia Csaba

Szponzoraink