Previous Next

 

 

Győzelem a Magyar Kupa első meccsén

DEAC - Budafoki MTE

0 - 4 (0 - 2)

 

Az MK 6. fordulójában Debrecenben lépett pályára csapatunk az NB III-as DEAC (Debreceni Egyetem Atlétikai Club) ellen. Már a mérkőzés elején megszereztük a vezetést Pölöskei révén.
Rögtön ezután Filkor is bevette a debreceniek kapuját. 10 perc után már 2-vel vezettünk, azonban nem vettünk vissza. A gólok után tovább támadtunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. A félidőben kettőt cserélt Prukner László: Vankó jött be Filkor helyére, Pölöskeit pedig Kerekes váltotta. Továbbra is támadásban maradtunk a második játékrész folyamán. Két Ihrig-F. góllal 0-4 lett a végeredmény. Hozzátartozik a meccshez, hogy többször is a kapufát találtuk el, illetve sok helyzetünk volt. Hétvégén jobban kell sáfárkodnunk a helyzeteinkkel, mert a ZTE ellen minden bizonnyal kevesebb lehetőségünk lesz. Remeljük, jót tett a nagy arányú győzelem a játekosoknak, es ennek koszonhetoen eredmenyesek tudunk lenni majd Zalaegerszegen.

 

Margitics Andor véleménye az első MK sikerünkről:
"Nehéz mérkőzésre számítottam. Ugye az NB III-ban jól teljesítő csapathoz látogattunk. Ezért már az első perctől kezdeményezően és kellően keményen játszottunk annak érdekében, hogy letörjük az ellenfelünk lelkesedését ,és ne hagyjunk nekik területet. Úgy gondolom, szép támadásokkal és jó játékkal megérdemelten nyertünk!"

 

DEAC - Budafoki MTE 0-4 (0-2)

Debrecen, DEAC Stadion

Vezette: Takács Tamás (Buzás Balázs, Pogonyi Ferenc)

 

BMTE:
Somogyi - Margitics, Vaszicsku, Khiesz, Vég - Csizmadia - Fekete (Kercsó 65.p.), Nagy, Filkor (Vankó 46.p.) - Ihrig-F., Pölöskey (Kerekes 46.p.)

 

Gól: Ihrig-F. (2), Pölöskey, Kerekes

Sárga lap: - 

Piros kap: - 

Szponzoraink