Previous Next

ETO FC Győr - Budafoki MTE

Szoros meccsen vereség Győrben

 

A 8. helyen álló Győr otthonába látogatott csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában. Nem kezdődött számunkra jól a mérkőzés, hiszen a 7. percben Szánthó a bal felső sarokba bombázott (1-0), amivel megszerezték a hazaiak a vezetést. Láthatóan megfogta a csapatunkat a korai gól. A félidő közepére azonban már kiegyenlítődött a játék. A 34. percben egy oldalszabadrúgást következett a győriek javára, ami a hosszú kapufán csattant, pechjünkre Magasföldi elé pattant, aki közelről nem hibázott. (2-0)

A második félidőre több helyzet adódott előttünk. Vankó és Pölöskey lövéseit is bravúrral védte a hazai hálóőr. Egy bal oldali Forgács beadás Kercsót találta meg középen, aki szépen a kapu jobb oldalába helyezett, ezzel visszahozva a reményeket a 76. percben. (2-1) A 85. percben Pölöskey fejelt kapura 11-ről, de a kapufáról kifelé pattant a labda.

 

 

Szentes Lázár: “Az ellenféllel és a széllel is komoly harcot kellett vívnunk, de szerencsére mindkettőből mi jöttünk ki győztesen. Uraltuk a találkozó elejét, kétgólos előnyünknél eldönthettük volna a meccset, a szépítő gól után azonban akadtak nehézségeink, viszont a győzelem a legfontosabb.”

Gálhidi György: “Tudjuk, hogy a futball nem mindig igazságos sportág, így volt ez ma is, hiszen idei legjobb játékunkat nyújtottuk, mégis vereséget szenvedtünk. A második félidő alapján talán a döntetlent is megérdemeltük volna.”

 

 

ETO FC GYŐR–BUDAFOKI MTE 2–1 (2–0)

 

ETO Park, 620 néző.

Vezette: Kovács Gergely (Huszár Balázs, Derdák Marcell)

 

GYŐRI ETO: Gyurákovics – Vadász, Gyagya, Debreceni, Rokszin (Kovács 11.p.) – Bagi, Tajthy – Szánthó, Magasföldi, Szimcsó (Daru 78.p.) – Erdélyi (Zamostny 55.p.)

BUDAFOK: Szabó – Margitics, Csizmadia, Gubacsi, Forgács – Filkor, Vass (Vég 77.p.) – Kovács (Khiesz 88.p.), Kercsó, Vankó (Fekete 70.p.) – Pölöskei

 

Gól: Szánthó, Magasföldi ill. Kercsó

Sárga lap: Tajthy ill. Filkor, Forgács

Piros lap:

Szponzoraink