Previous Next

Gyirmót FC - Budafoki MTE

Megvan a bentmaradás!

 

Matematikailag biztossá vált az NB II-es tagságunk megőrzése a Gyirmóton elért sikerünkkel.  Egy fordulóval a bajnokság vége előtt 4 ponttal előzzük meg a "legjobb" kieső Szegedet, így biztos a bentmaradásunk. Az elmúlt 6 mérkőzésen elért 5 sikerrel a legjobb formában lévő csapat vagyunk az NB I és NB II mezőnyét összevetve.

A 24. percben Margitics jobb oldali lapos beadását Kokenszky gurította a hálóba, ezzel megszerezve a vezetést a BMTE-nek. (0-1) A 38. percben Kiss Máté váltotta gólra a Nagy által kiharcolt büntetőt. (1-1)

A második félifőben Vankó lépett pályára. A 70. percben Filkor labdájával ő lépett ki, és a 16-os vonaláról elemi erővel a rövid felsőbe bombázott. (1-2)

 

Nagyon köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen számban elkísértek minket erre a mérkőzésre és segítségükkel sikerült kiharcolni a bentmaradást!!

 

 

Szepessy László: "Ismét beigazolódott, hogy a támadósorunkban nincs meg a megfelelő potenciál. Gól nélküli állásnál, majd később is több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de amíg ezeket elhibázzuk, az ellenfél megbüntet."

Tóth Bálint: "Fantasztikus csapat! Csodás győzelem! Cél teljesítve! Bentmaradás!"

 

 

GYIRMÓT FC GYŐR–BUDAFOKI MTE 1–2 (1–1)

Gyirmót, ALCUFER Stadion, 340 néző. 

Vezette: Bogár Gergő (Huszár Balázs, Kovács II Gábor)

 

GYIRMÓT: Rengel – Achim, Lázár, Szilvási, Présinger – Villám (Széles 90.p.), Kiss – Sandal (Szegi 78.p.), Nagy, Varga (Szalánszki 71.p.) – Horváth

BMTE: Szabó – Margitics, Gubacsi, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Filkor – Kercsó, Kovács (Vass 67.p.), Ihring-Farkas (Vankó 46.p.) – Kokenszky (Pölöskey 57.p.)

 

Gól: Kiss M. ill. Kokenszky, Vankó

Sárga lap: Villám ill. Pölöskey

 

(fotó: Gyirmót FC FB oldal)

Szponzoraink