Previous Next

Gyilkos ösztön kell

Az NB I-ben szombaton bemutatkozott Micsinai Miklós szerint a befejezéseken javítanunk kell.

 

 

Váratlan pillanatban került pályára Mezőkövesden Micsinai Miklós, aki a 36. percben megsérült Filkor Attilát váltotta.

"Az ember nem ilyen áron szeretne bemutatkozni az NB I-ben, másrészről viszont bizonyítani akartam ezen a szinten is" - mondta pályafutása első élvonalbeli mérkőzése után a 22 éves középpályás. "Épphogy csak elkezdtem a bemelegítést, amikor Csizmadia Csaba szólt, beállok. Nem volt könnyű felvenni a ritmust, de fokozatosan belelendültem. Próbáltam minél inkább a csapat segítségére lenni."

Micsinai Miklós szerint a mieink a Mezőkövesd ellen is jól bírták erővel és a játék képe alapján több lehetett volna számunkra a szombati kilencven percben.

"A folytatásra nézve lökést kell adnia annak a ténynek, hogy a mezőkövesdiek ellen is helytálltunk. Sőt, az eddigiek közül ezen a mérkőzésen alakítottuk ki a legtöbb helyzetet a szezonban. Ellenfelünk néhány hónapja az Európa Liga-indulásért harcolt, az utolsó félórában mégis egyértelműen fölé kerekedtünk. Többször nyomás alá helyeztük őket. Sajnos az utolsó passzok, a befejezések nem sikerültek. Pontatlanok voltunk és rossz döntéseket hoztunk, ezen javítanunk kell" - fogalmazott játékosunk.

Vagyis ebből a szempontból is el kell érnünk az NB I szintjét, ki kel alakuljon egyfajta "gyilkos ösztön".

"Bennünk még nincs meg az, hogy kíméletlenül megbüntessük a riválist, amikor az hibázik" - fogalmazott Micsinai Miklós. "Sokkal kegyetlenebbnek kell lennünk, amikor megérezzük a vérszagot. Többször elfordult, hogy mi egy pici hibáztunk és egyből gólt kaptunk belőle. Ilyen szempontból is más az élvonal és ahhoz, hogy a jó játékunk eredménnyel párosuljon, ebben is fejlődnünk kell."

Csapatunk jövő szombaton 15 órakor Mohácson, a MOL Magyar Kupában lép pályára, majd szeptember 26-án a címvédő Ferencvárost fogadja az OTP Bank Ligában.

 

Szponzoraink