Previous Next

Gratulálok edző bácsi - Csiszér Balázs a korábbi játékostárs edzésein

19 éves hátvédünk a székely válogatottban világ- és Európa-bajnokságon is szerepelt Csizmadia Csaba oldalán.

 

 

Csiszér Balázs személyében a védelem jobb és bal oldalán egyaránt bevethető játékost szerződtetett klubunk a téli szünetben. A 19 éves hátvéd szülővárosa, Csíkszereda csapatában kezdett futballozni, az őszi szezont pedig kölcsönben, Kaposváron töltötte. A Merkantil Bank Ligában nem, a Magyar Kupában azonban pályára lépett a somogyiaknál.

“Nem volt könnyű az első néhány hónap Kaposváron, hiszen úgy kerültem egy új közegbe, hogy nem ismertem senkit. Itt, Budafokon más a helyzet. Csizmadia Csaba nagyon sokat segít az első pillanattól kezdve és úgy érzem, jó helyen vagyok” - mondta fiatal védőnk.

Új játékosunk és vezetőedzőnk először a 2017-es, ciprusi ConIFA Európa-bajnokságon találkozott. Csapattársak voltak a székely válogatottban, amely tavaly nyáron az angliai világbajnokságon is részt vett. A védelemben Csizmadia Csabával és Csiszér Balázzsal.

“Mikor kinevezték vezetőedzőnek, írtam is neki egy üzenetet, hogy »gratulálok edző bácsi«. Kicsit furcsa még nekem a helyzet, hogy nem egymás mellett futballozunk, hanem edzőként irányít” - fogalmazott védőnk Csizmadia Csabával kapcsolatban.

Csiszér Balázs úgy érzi, a társak hamar befogadták és jó az összhang a csapaton belül. A céljaival kapcsolatban azt mondta, szeretne minél több időt tölteni a pályán.

“Természetesen azért dolgozom az edzéseken, hogy bizonyítsam, helyem van az együttesben. Mindent megteszek és száz százalékot teljesítek, mert szeretnék minél több játéklehetőséget kapni és segíteni a csapatot a célok elérésében. Erősségemként a kitartást és a jó értelemben vett aggresszivitást említeném” - nyilatkozta Csiszér Balázs.

A mieink holnap a szlovén élvonalban sereghajtó NK Krsko együttesével játszanak felkészülési mérkőzést.

Szponzoraink