Previous Next

Gól és gólpassz, ahogy a vezetőedző “rendelte”

Kulcsár Kornél rendkívül hasznos tagja volt csapatunknak a Csákvár ellen és először volt eredményes a BMTE mezében.

 

 

Nem csak az élete első NB II-es gólját szerző Farkas Bálint, hanem Kulcsár Kornél számára is emlékezetes maradhat a vasárnapi, Csákvár elleni mérkőzés. A télen a ZTE-től érkező középpályás először volt eredményes budafoki színekben, sokat volt játékban, ráadásul egy gólpasszt is kiosztott.

“A mérkőzés előtt vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba azt mondta, hogy szeretné, ha gólt szereznék vagy gólpasszt adnék. Örülök, hogy mindkettő sikerült” - kezdte értékelését játékosunk a 2-2-es döntetlent követően. “Mindig jó érzés betalálni vagy kiszolgálni a társakat, ilyen szempontból nagy kő esett le a szívemről, de megmondom őszintén, szívesen elcserélném ezeket az egyéni érdemeket arra, hogy nyer a csapat.”

A győzelem ezúttal elmaradt, pedig Kulcsár Kornél szerint több volt ebben a 90 percben.

“A Csákvár kétszer ment el a kapunkig és akkor sem úgy, hogy lefocizott volna minket, inkább mi hibáztunk” - fogalmazott 27 éves középpályásunk. “Magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertük meg ezt a meccset. Ez az egyik része a dolognak, a másik viszont, hogy 0-2-ről talpra állni nem egyszerű. Sőt, inkább azt mondom, bravúr. Egy kis hiányérzet persze maradt bennünk a végén, mert sok lehetőségünk volt, de reméljük, Gyirmóton már újra győzelmet ünnepelhetünk.”

Kulcsár Kornél a csákváriak elleni találkozón - a megszokott módon - csatárunk, Kovács Dávid mögött futballozott, egészen a 37. percig. Csapatkapitányunk sérülése után viszont változtatnunk kellett a felálláson és “Kuli” egy sorral feljebb került.

“Nem volt szokatlan számomra, hogy középcsatárként közelebb játszottam a kapuhoz” - mondta Kulcsár Kornél. “Annak idején, Mosonmagyaróváron sokszor futballoztam ebben a pozícióban és jól is ment a játék. Három gólt szereztem és több gólpassz is kiosztottam. Úgyhogy nem jelent problémát, ha ezen a poszton kell bizonyítanom.”

A mieink legközelebb vasárnap, 17 órától a Gyirmót FC Győr otthonában lépnek pályára a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában.

 

Szponzoraink