Previous Next

Futball Éjszakája: újra pályán a korábbi klasszisok

A pénteki kispályás tornán többek közt Csizmadia Csabát, Oláh Lórántot és Nagy Gábort is láthatják futballozni az érdeklődők.

 

 

Bükszén mondhatjuk, hogy a játékosaink mellett dolgozó szakmai stábot, valamint a Budafoki MTE klubvezetését is korábbi kiváló labdarúgók alkotják.  Szurkolóink a Futball Éjszakáján a "BMTE-stáb" csapatban újra láthatják futballozni az aktív pályafutásukat már befejező klasszisokat.

A 15 órakor kezdődő kispályás tornán 12-szeres válogatott, Magyar Kupa-győztes és több mint 150 élvonalbeli mérkőzést játszó vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba, a kétszeres magyar bajnok, 249 NB I-es találkozón futballozó sportigazgatónk, Oláh Lóránt, valamint a Stadler FC és a BVSC korábbi kapusa, jelenlegi kapusedzőnk, Nagy Gábor is pályára lép.

De nem csak korábbi NB I-es játékosok rúgják a bőrt a BMTE-stábban. Többek közt klubunk tulajdonosa, Bélteky Róbert is játszik majd a Budafok-Tétény önkormányzata által delegált együttes, illetve a budafoki szurkolói csapat elleni mérkőzésen.

A BMTE-stáb várható kerete: Bélteky Róbert (tulajdonos), Kiss Norbert (ügyvezető), Csizmadia Csaba (vezetőedző), Oláh Lóránt (sportigazgató), Nagy Gábor (kapusedző), Suth Balázs (pályaedző), Annau András (szertáros), Noskó Tamás (masszőr), Varga Péter (technikai vezető), Horváth Gergely Áron (sajtófőnök)

 

A FUTBALL ÉJSZAKÁJA - 2019. szeptember 6., péntek, BMTE Stadion

A kispályás torna menetrendje

15:00: BMTE-stáb vs. Budafok-Tétény önkormányzat
15:20: BMTE-stáb vs. BMTE-szurkolók
15:40: Budafok-Tétény önkormányzat vs. BMTE-szurkolók

A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, a mérkőzések 15 percig tartanak.

 

 

Szponzoraink