Previous Next

Fontos időszak előtt állunk - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint a gyirmóti pontszerzés plusz erőt ad csapatunknak az őszi szezonból hátralévő mérkőzésekre.

 

 

"Gyirmótról nem szégyen egy ponttal távozni" - foglalta össze az 1-1-es döntetlennel zárult vasárnapi mérkőzés tanulságait Csizmadia Csaba a lefújást követően. Vezetőedzőnk azt mondta, csapatunk újfent bizonyította, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt, ráadásul szezonbeli tizenhatodik bajnoki mérkőzésén is szerzett gólt.

"Ezek mind pozitívumok, mindenki láthatja, hogy mi futballozni akarunk. Az első félidőben hiányoltam a kellő agresszivitást a játékunkból, nem tudtunk elegendő párharcot nyerni, de taktikailag már ekkor fegyelmezettek voltunk és helyzeteket alakítottunk ki. Sajnos kaptunk egy buta gólt, de visszajöttünk a mérkőzésbe és kiegyenlítettünk" - értékelt Csizmadia Csaba, akit arról kérdeztünk, az őszi szezon utolsó fázisában járva érzett-e fáradtságot játékosainkon.

"Most nem tudom elfogadni a fáradtságot és nem is ez volt az oka az agresszivitás kezdeti hiányának" - válaszolta vezetőedzőnk. "A kéthetes válogatott szünetben annyira nem voltak meghajtva a srácok, odafigyelünk a terhelésre az év végéhez közeledve.  A hátralevő mérkőzésekre mindenki felszívja magát és maximális erőbedobással fog dolgozni, mert ez a következő időszak nagyon fontos lesz nem csak a csapat, hanem az egész klub szempontjából. Utána tudunk majd néhány hetet pihenni..."

Egyelőre viszont erre minimális időnk van, hiszen szerdán 18 órától már az Illovszky Stadionban, a Vasas vendégeként lépünk pályára. Csizmadia Csaba szerint ahhoz, hogy eredményesek legyünk az angyalföldiek ellen, a Gyirmóton nyújtott teljesítményünkre még rá kell tenni egy lapáttal.

"A Vasas egy kicsit gyengébben szerepel most ősszel, de ez nem téveszt meg bennünket" - fogalmazott vezetőedzőnk. "Szerdai ellenfelünket egyénileg jó képességű játékosok alkotják, de mi ahogy mindig, úgy most is elsődlegesen arra kocentrálunk majd, hogy a saját árnyékunkat átlépve tovább gyűjtögessük a pontjainkat"

 

 

Szponzoraink