Previous Next

Fegyelmezett játék a Rijeka ellen

Második idei felkészülési mérkőzésén csapatunk 1-0-ra kikapott a horvát bajnoki ezüstérmes HNK Rijekától Umagban.

Egy szögletrúgást követő találat döntött a horvát élvonalban legutóbb ezüstérmes, jelenleg a tabella harmadik helyén álló HNK Rijeka javára. A 16. percben Momčilo Raspopović vette be a kapunkat, ám a jó erőkből álló rivális a gólon kívül nem igazán talált fogást a mieinken.

"Komoly ellenféllel játszottunk és bár kissé fásultak voltunk, taktikailag nagyon fegyelelmezetten futballoztunk" - értékelt a lefújás után Csizmadia Csaba. "A horvátoknak két helyzetük volt, egyébként nem tudtak mit kezdeni velünk, a gólt pedig pontrúgás után kaptuk. Támadásban most kevésbé voltunk lendületesek, de ez a frissesség hiánya miatt történt, rengeteget edzettünk az elmúlt két hétben, várható volt, hogy elfáradnak a srácok."

Vezetőedzőnk hozzátette, kifogástalan körülmények között dolgozhatunk az umagi edzőtáborban, csapatunk pedig napról napra fejlődik.

"Minden úgy alakul, ahogy előzetesen elterveztük, a szálloda és a pályák is tökéletes állapotúak. Keményen dolgozunk és úgy érzem, folyamatosan fejlődünk, napról napra, meccsről meccsre. A hangulat továbbra is kiváló, csapatösszetartó foglalkozásokat is szervezünk, egységesek vagyunk és az újak beilleszkedése is zökkenőmentes" - fogalmazott Csizmadia Csaba, aki azt is elárulta, mindenki egészséges, a sérülések, betegségek eddig szerencsére elkerülik a mieinket.

A Rijeka elleni mérkőzésen először lépett pályára a Budafoki MTE mezében Mervó Bence, aki a második félidőben csereként állt be.

Csapatunk legközelebb kedden a szerb élvonalbeli FK Inđija ellen lép pályára.

 

Felkészülési mérkőzés
Budafoki MTE-HNK Rijeka 0-1 (0-1)

BMTE: Póser - Opavszky, Vaszicsku, Romić, Kirják - Filkor, Oláh B. - Ihrig-Farkas, Zsolnai, Szabó M. - Kovács D.
Csereként állt be: Margitics, Khiesz, Gohér, Soltész I., Kulcsár K., Mervó, Skribek
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

 

Szponzoraink