Previous Next

Ezt a csapatot megéri támogatni - Gohér Gergő

Hosszú sérülés után visszatérő és Törökszentmiklóson duplázó védőnk szerint a saját játékunkat játszva győzhetünk a Kazincbarcika ellen.

 

Fotó: Törökszentmiklósi FC

 

BudafokiMTE:hu: Hogy élted meg a múlt vasárnapi kilencven percet?

Gohér Gergő: Jó és egyben furcsa is volt, mert éreztem egyfajta drukkot a kezdés előtt. Pedig játszottam már néhány mérkőzést a pályafutásom során… Hat hónap után voltam újra kezdő és nem tagadom, nehéz időszak van mögöttem.

Augusztusban, Csákváron már beálltál huszonöt percre, de akkor azt mondtad, van még lemaradásod. Most hogy érzed, hol tartasz?

Valóban, Csákváron nem tudtam annyit hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mint szerettem volna. Aztán megint volt egy kisebb kihagyásom. Két hete edzek újra a csapattal és most úgy érzem, rendben van a lábam, nincsenek fájdalmaim.

Március 10-én, a Kazincbarcika ellen sérültél meg. Mi jelentette a legnagyobb kihívást számodra az elmúlt hat hónapban?

Óriási türelemre volt szükségem. És az engem körülvevőknek is, mert ebben a fél évben nem voltam ugyanaz az ember, mint a sérülésem előtt. Nagyon idegesített, hogy nem futballozhatok. Hol jobbnak, hol rosszabbnak éreztem a helyzetet. Hálával tartozom a BMTE vezetőinek, mert sok erőt adott, hogy bíztak bennem. Remélem, hogy hamarosan visszanyerem azt a formát, amiben márciusban voltam.

Ha már a formát említed, szezonbeli kilenc bajnoki mérkőzésünkből hatot megnyertünk. Mi kell ahhoz, hogy a Kazincbarcikát is legyőzzük?

A saját játékunkat kell játszanunk, mert eddig is ennek köszönhetően voltunk eredményesek, illetve fel kell vennünk azt a bátor harcmodort, amelyet ellenfelünk is képvisel. Gálhidi György vezetőedzőt régóta ismerem, Diósgyőrben dolgoztunk együtt. Alighanem ő is jól ismer minket és alaposan felkészíti csapatát a találkozóra.

Mit üzennél drukkereinknek a vasárnapi mérkőzés előtt?

Először is köszönjük nekik, hogy mindenhova elkísérnek minket, még olyankor is, amikor nem feltétlenül “szurkolóbarát” időpontban lépünk pályára. Azt üzenném nekik, hogy továbbra is tartsanak ki mellettünk, mert ezt a csapatot megéri a támogatni. Találkozunk a BMTE Stadionban!

 

Merkantil Bank Liga, 10. forduló
17:00 Budafoki MTE-Kazincbarcika
BMTE Stadion, 2019. szeptember 29., vasárnap

A mérkőzésre 800 forintos áron lehet teljes árú jegyet vásárolni a kezdés előtt a helyszínen, a BMTE Stadion pénztárában. 14 éven aluli diákok, valamint a nyugdíjasok számára a belépés ingyenes. 

 

Szponzoraink