Previous Next

Ezek a srácok bármit megtesznek a csapatért - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk a mieink küzdőszellemét és kitartását dicsérte a vasárnapi, Nyíregyháza elleni 2-2-es döntetlent követően.

 

 

Taps hallatszott a budafoki öltözőből a vasárnapi, Nyíregyháza elleni mérkőzés után, amelyen Vaszicsku Gergő 90. percben szerzett fejesgóljával csapatunk pontot mentett és 2-2-re végzett. Csizmadia Csaba azt mondta a játékosoknak, hogy értékelni kell az utolsó pillanatokban kiharcolt döntetlent.

"Szomorú nem vagyok, mert szereztünk egy pontot" - fogalmazott vezetőedzőnk az öltözőfolyosón. "Az első félidő alapján úgy éreztem, megnyerhetjük a találkozót, ám az összképet tekintve örülök a döntetlennek. Számunkra minden pont értékes, ráadásul november óta veretlenek vagyunk hazai pályán, ami komoly fegyvertény. Sorozatban tizenötödik meccsünkön szereztünk gólt, ez szintén örömteli. A védekezésünkön csiszolnunk kell, de ebben is javulni fogunk, mert folyamatosan dolgozunk a hibák kijavításán. Nem tudom bántani a fiúkat eztuán a mérkőzés után, mert ismét bizonyították, hogy van tartásuk."

Csizmadia Csaba arról is beszélt, hogy miért volt meglehetősen nagy különbség csapatunk első és második félidei játéka között.

"Természetesen nem tudatosan álltunk vissza az előny birtokában a szünet után" - árulta el vezetőedzőnk. "Azt gondolom, abban az időszakban jobb volt a Nyíregyháza, folyamatosan nyomás alatt tartottak minket, ugyanakkor a vendégek góljai pontosan olyan szituációkból születtek, amelyekről a találkozó előtt beszéltünk. Ez bosszant, mert az első találatnál például egy bedobásból indult az akció. A futball ilyen, ha egy pillanatra kihagy a figyelem, azt egy jó ellenfél azonnal megbünteti."

Csizmadia Csaba hozzátette, azt tartja igazán fontosnak, hogy játékosai hátrányban sem adták fel a küzdelmet és az utolsó percig hajtottak az egyenlítésért.

"Erre a hozzáállásra lehet építeni" - állítja vezetőedzőnk. "Vaszicsku Gergő a második nyíregyházi gólnál hibázott, de azonnal képes volt javítani és rendkívül fontos gólt szerzett a hajrában. Mindenki láthatta, hogy ezek a srácok bármit megtesznek a csapatért, minden erejükkel küzdöttek a lefújás pillanatáig és ez nagyon sokat jelent."

A mieink jövő vasárnap 16 óra 30 perctől Tatabányán, a Budaörs vendégeként lépnek pályára.

Szponzoraink