Previous Next

 

Budafoki MTE-Vác FC 2-1 (2-0)

BMTE Stadion, vezeti: vezeti: Horváth Tibor (Kepe, Kiss B.)

Gól: Kovács D. (3'), Pölöskei P. (44') ill. Murai (51')

 

 

Vége a mérkőzésnek! Háromból három, azaz zsinórban harmadik bajnoki mérkőzésünket is megnyertük! Köszönjük a figyelmüket!

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

85. perc: Veszélyes helyről, a kapunkkal szemben, 18 méterről végezhetett el szabadrúgást a Vác, ám Csillag lapos lövése elakadt a sorfalban.

80. perc: Csillag balról, szabadrúgásból ívelt a kapunk elé, Vaszicsku azonban előre vetődve kifejelte a labdát az alapvonalon túlra.

75. perc: Baloghnak kellett védenie a középre tartó labdát Borvető próbálkozása után.

69. perc: Helyzet! Vass labdaszerzése után Oláh indult meg a váci kapu felé, majd a leshatáron kilépő Kovácsot indította, ám csapatkapitányunk 8 méteres lövése elakadt Abuban.

63. perc: Vankó verte meg Görgényit egy az egyben, a védő két kézzel visszarántotta a tizenhatoson belül, de a játékvezető sípja néma maradt...

61. perc: Kercsó ugratta ki nagyszerű ütemben Pölöskeit, de Abu is jól mozdult ki a kapujából és tisztázott.

56. perc: Murai fejelt a kapunk mellé egy balról érkező beívelést követően.

55. perc: Gohér balról adott középre, a hosszún Pölöskei érkezett üresen, de sajnos nem tudta átvenni a labdát, kisodródott.

51. perc: Gól! Szépített a Vác. Egy bal oldali szöglet után Murai volt a gólszerző. 2-1.

47. perc: Helyzet! Margitics ugratta ki Kercsót a tizenhatos jobb oldalánál, fiatal támadónk az öt és feles közeléből, éles szögből lőtt, de Abu kiütötte a labdát.

46. perc: A mieink kezdték a második játékrészt.

Vége az első félidőnek!

45. perc: Pölöskei kapott sárga lapot. Felrúgták és ezt szóvá tette...

44. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Kercsó indította Kovácsot a jobbszélen, csapatkapitányunk ügyesen középre emelt, ahol Pölöskei érkezett. Ő elsőre még nem tudta a hálóba fejelni a labdát, mert az felperdült a védőn, ám másodjára már a kapu jobb oldalába bólintott. 2-0!

43. perc: Kercsó akadályozott meg egy váci kontratámadást, sárga lapot ért a lerántása a felezővonalnál.

35. perc: Pölöskei emelte be a labdát a balösszekötő helyének közeléből a kapu elé, ahol Kovács érkezett, de védőjét megelőzve, estében nem tudta már irányítani a labdát. Abu felszedte azt.

34. perc: Szabó Norman buktatta Vass Mátét a középkör környékén, sárga lap.

33. perc: A mezőnyben kiegyenlített játék zajlik. Amikor nincs nálunk a labda, a mieink nagyon stabilan és szervezetten védekeznek, nincs terület a váciak előtt. 

27. perc: Oláh vette célba a kaput egy szöglet után, 22 méterről, középről, de egy váci védő blokkolta a lövést. Újabb szöglet.

21. perc: Hegedűs rúgta be a labdát a kapu elé jobbról, Vass és Króner azonban közös erővel szögletre mentett.

17. perc: Egy bal oldali váci szöglet után a labda átszállt a hosszú oldalra, ahonnan Görgényi az oldalhálóba lőtt, éles szögből, védőink szorításában.

16. perc: Dlusztus szabálytalankodott sárga lapot érően Kováccsal a jobbösszekötő helyének közelében, 24 méterre a váci kaputól. A szabadrúgást Gohér végezte el, de életerős, ballábas lövése középre tartott, Abu kiütötte.

14. perc: Egyik kapu sem forgott igazán veszélyben az elmúlt tíz percben. Most viszont előbb Pölöskei elöl mentettek a vendégek Kovács bal oldali beadása után, majd a másik oldalon Murai 25 méteres, lapos lövése kerülte el a jobb alsó sarkot.

3. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Kovács Dávid 23 méterről, jobbal hatalmas gólt ragasztott a jobb felső sarokba! 1-0!

2. perc: Kovács Dávid indult meg nagy lendülettel a váci kapu felé, Tóth a tizenhatos előterében buktatta. Ígéretes helyről jöhet szabadrúgás!

1. perc: A Vác kezdte a mérkőzést.

12:59 Jönnek a csapatok!

12:45 A szerdai, MOL Vidi elleni kupamérkőzéshez képest (1-2) Balogh Péter visszakerült a kapuba, a mezőnyjátékosok közül pedig újra a kezdőcsapat tagja Margitics Andor, Vass Máté és Pölöskei Péter is.

12:40 A csapatok már melegítenek a hűvös, télies időben. A mieink sorozatban harmadik bajnoki győzelmükre készülnek, miután a Balmazújváros és a Monor ellen is sikerült nyerniük az előző két fordulóban.

12:35 Köszöntjük kedves Olvasóinkat! Negyedóra múlva kezdődik a 2018-as év utolsó hazai mérkőzése, a Vác FC ellen. Tartsanak velünk!

 

Összeállítások

BMTE: Balogh P. - Margitics, Vaszicsku, Króner, Gohér - Vass M., Oláh B. - Fekete, Kovács D., Kercsó - Pölöskei P.
Cserék: Szabó B. (k), Vankó, Vég, Micsinai, Veszelinov, Harsányi D., Patkós
Megbízott vezetőedző: Csizmadia Csaba

Vác: Abu - Hegedűs, Dlusztus, Szabó N., Görgényi - Szekszárdi, Tóth G. - Borvető, Murai, Varga Sz. - Borvető
Cserék: Lőrincz P. (k), Durso, Csillag, Pintér B., Búrány Z., Nagy G., Mátyás Zs.
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Szponzoraink