Previous Next

 

 

Budafoki MTE-Kaposvári Rákóczi FC 0-1 (0-1)

BMTE Stadion, vezeti: Nagy Norbert (Szilágyi, Kulman)

Gólszerző: Rajczi ('34)

 

 

Vége a mérkőzésnek. 1-0-ra nyert a Kaposvár a BMTE Stadionban. 

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

90. perc: Nagy János szabadrúgása után Kovács Zoltánról kipattant a labda, de az ismétlésnél Beliczky az égbe lőtt. Nagy helyzet volt.

89. perc: Újabb beívelés, ezúttal balról, Kulcsártól, de Pölöskei fejesét is hárítja a Bonnyai. Nem volt benne elég erő sajnos...

 87. perc: Margitics jobb oldali beadása után Vankó elé perdült a labda, de szélsőnk lapos lövését védte a kapus.

81. perc: Micsinai helyére Pölöskei állt be a mieinknél.

80. perc: Oláh laposan indította a védők mögé befutó Vankót, aki 8 méterről megpróbálta elrúgni a kifutó kapus lába mellett a labdát, de sajnos az elakadt...

79. perc: És még egy: Szakály le, Godzsajev-Telmán be.

76. perc: Kaposvári csere: Nagy Richárd helyett Nagy János a pályán. 

75. perc: Helyzet a másik oldalon! Bolrbély futott el a tizenhatos bal oldalvonalánál, majd éles szögből, laposan lőtt, de Kovács Zoltán lábblal hárított. 

74. perc: Kapufa! Kulcsár egy szép csel után, 16 méterről, középről lőtt, de a bal oldali kapufáról kipattant a labda.

70. perc: Oláh vállalkozott egy távoli, majdnem 30 méteres lövésre, de a lapos kísérlet után Bonnyai könnyedén fogta a labdát.

63. perc: Cseréltünk: Veszelinov helyére Kercsó érkezett.

62. perc: Vankó balról, laposan adott középre, de Kovács Dávid a tizenegyespont közeléből nem tudott kapura lőni, a vendégek felszabadítottak.

58. perc: Jó a lapjárás ma délután... Nagy Krisztián rántotta le Micsinait a középkör környékén. Sárga.

56. perc: Vachtler rántotta le a balszélen meginduló Vankót. Ez is sárga lap.

53. perc: Margitics próbált ollózni a kaposvári tizenhatoson belül, de eltalálta Szakályt. Sárga lap.

51. perc: Kulcsár balról, szabadrúgásból tekert a kapu elé, Króner pedig a védők között kibújva, 6-8 méterről a hálóba továbbította a labdát. Csakhogy a játékvezető másodpercekkel később - les címén(?) - érvénytelenítette a gólt... 

46. perc: Folytatódik a mérkőzés. A Kaposvár indította útjára a labdát.

Vége az első félidőnek! 1-0-ra vezet a Kaposvár a szünetben.

45. perc: 1 perc a hosszabbítás. 

45. perc: Újabb kaposvári sárga: Rajczi kapta buktatásért.

40. perc: Sárga lap: Nagy Richárdot reklamálásért figyelmeztette a játékvezető.

37. perc: A vállát fájlaló Bíró helyére Borbély állt be a kaposváriaknál.

34. perc: Gól! Vezet a Kaposvár. Egy bedobásból indult a vendégek akciója, majd Nagy Richárd a tizenhatos jobb csücskének közeléből középre emelt, Rajczi Péter pedig nagyjából 8 méterről a hálóba továbbított. 0-1.

24. perc: Újabb Kovács Zoltán-védés! Ezúttal Nagy Richárd lőtt a jobbösszekötő helyének közeléből, mintegy 14 méterről, de kapusunk odaért a bal alsó sarokhoz.

22. perc: Egy bal oldali, kaposvári akció végén Nagy Krisztián kiszorított helyzetből vette célba a bal alsó sarkot, de lapos lövése elkerülte a kaput.

21. perc: Sárga lap! Vaszicsku birkózta le a bal oldalon megiramodni készülő Rajczit. És Vaszicskut - valószínűleg kényszerű okokból - le is cseréli Csizmadia Csaba. Khiesz állt be a helyére.

19. perc: Védés! Szakály elé pattant a labda a büntetőterületen belül, a kaposvári középpályás pedig 12 méterről, jobbal lőtt, de Kovács Zoltán hárított.

16. perc: Ismét egy veszélyes budafoki támadás: Kovács Dávid lágyan emelt a tizenhatos belülre jobb oldalon, Micsinai elé, aki fejjel maga elé tette a labdát, de a lövésre - éles szögből - már nem maradt elég ereje. Bonnyainak nem okozott gondot a hárítás.

14. perc: Kovács Dávid jobbról ívelt át a túloldalra, Vankó pedig a tizenhatos bal sarkának közeléből, kapásból lőtt kevéssel a kapu fölé.

10. perc: Vaszicsku hatalmas bedobása egyszer lepattant a labda a Kaposvár tizenhatosán belül, a hosszú oldalon érkező Kulcsár fejese viszont nem volt elég erős, Bonnyai védett.

2. perc: Egy jobb oldali, kaposvári bedobás után Ur lőtt közvetlen közelről, de a labda szögletre pattant az egyik védőnkről.

1. perc: A mieink kezdték a mérkőzést. Hajrá, Budafok!

16:58: Jönnek a csapatok!

16:50: A Budaörs elleni, múlt heti mérkőzéshez képest Margitics Andor, Micsinai Miklós és Veszelinov Vladimir is bekerült a budafoki kezdőtizenegybe. A kispadon pedig napra pontosan nyolc hónappal térdoperációját követően ott ül majd bevetésre készen Ihrig-Farkas Sebestyén is.

16:45: Köszöntjük Olvasóinkat! A Promontor utcában kellemes, tavaszi idő és napsütés fogadja a csapatokat, akik hamarosan befejezik a bemelegítést.

 

BMTE: Kovács Z. - Margitics, Vaszicsku (Khiesz, '21), Króner, Kirják - Veszelinov (Kercsó, '63), Oláh B. - Kovács D., Micsinai (Pölöskei P. '81), Vankó - Kulcsár K.
Cserék: Póser (k), Ihrig-Farkas, Horváth Cs., Kercsó, Khiesz, Patkós, Pölöskei P.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Kaposvár: Bonnyai - Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró - Nagy K., Szakály A.  (Godzsajev-Telmán '79)- Nagy R. (Nagy J. '76), Beliczky, Bíró (Borbély, '37) - Rajczi
Cserék: Pogacsics (k), Godzsajev-Telmán, Szabó A., Nagy J., Borbély, Herzsenyák, Tömösvári
Vezetőedző: Waltner Róbert

 

 

Szponzoraink