Previous Next

Budafoki MTE-Duna Aszfalt TVSE 1-0 (0-0)

BMTE Stadion, vezeti: Kovács J. Zoltán (Becséri, Kiss B.)

Gólszerző: Kulcsár K. ('79)

 

 

 

Vége a mérkőzésnek! Kulcsár Kornél góljával 1-0-ra nyertünk a Duna Aszfalt TVSE ellen! Köszönjük a figyelmüket! Hajrá, Budafok!

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

89. perc: A kontratámadásunk végén Ihrig-Farkas éles szögből, balról próbálkozott, de lövése elkerülte a rövid felső sarkot.

88. perc: Csizmadia Csaba kihasználta harmadik cserelehetőségét: a gólszerző Kulcsár helyére Veszelinov állt be.

86. perc: Károly forgolódott a bal oldalon az alapvonal közelében, veszélyes beadása után Pósernek kellett lehúznia a labdát.

79. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Vezetünk! Farkas vezette a labdát a jobb oldalon, mellette pedig Kulcsár kísérte a támadást és amikor utóbbi lövőhelyzetbe került, mintegy 20 méterről a hálóba lőtt. A labda a kapus kezéről perdült a gólvonalon túlra. 1-0.

79. perc: Kulcsár jobbról, szabadrúgásból ívelt a kapu elé, de Khiesz csúsztatása után a jobb kapufa mellé szállt a labda. Ígéretes lehetőség volt.

78. perc: Újabb csere nálunk: Kercsó le, Farkas Bálint be.

74. perc: Ihrig-Farkas lőtt a tizenhatos jobb oldalvonalának környékéről, 14 méterről, de kevéssel elvétette a célt.

63. perc: Cseréltünk: Filkor helyett a vasárnap Cegléden gólt szerző Ihrig-Farkas érkezett.

62. perc: Egy balról elvégzett tiszakécskei szabadrúgást követően a hosszú oldalon Kirchner próbálta visszakanalazni a labdát, ám az alapvonal közeléből a kapu mellé lőtt.

58. perc: Helyzet! Oláh jobb oldali bedobása után Kulcsár lőhetett a tizenhatos vonalának közeléből, a lapos kísérletnél a labda a bal alsó sarokba tartott, de a vendég védő a kapu torkában tisztázott.

50. perc: Kardos 27 méterről elvégzett szabadrúgása után a sorfalban akadt el a labda.

46. perc: Folytatódik a meccs, a Tiszakécske indította útjára a labdát a második játékrészben.

Vége az első félidőnek.

43. perc: Kiegyenlítetté vált a játék az első húsz percet követően.

41. perc: Póser volt munkában, miután Károly a kapuval szemben, 18 méterről laposan lőtt, de nem volt elég erő a próbálkozásban.

37. perc: Kulcsár szögletét követően a kipattanót Vass rúgta rá 20 méterről, de a lövés gyenge volt, Helesfay védett.

34. perc: A TVSE-támadás végén a labda Gréczi elé került, aki 18 méterről lőtt a léc fölé.

31. perc: Kulcsár végzett el szabadrúgást a tizenhatos bal sarkának közelében, 25 méterről, de jobblábas lövése után kapu fölé szállt a labda.

29. perc: Patkós jobbról rúgta be a labdát a tiszakécskei védők mögé, ahol Kovács Dávid átvette, majd éles szögből, az ellenfél szorításában ellőtte azt, de nem tudta jól irányítani.

20. perc: Kovács Dávid a tizenhatos bal oldalának közeléből lőtt, a labda megpattant, így Helesfay magabiztosan fogta azt.

18. perc: Az első TVSE-lehetőség: Kirchner a felpattanó labdát 25 méterről, középről szúrta rá, de Póser úszott a levegőben és szögletre tolta a bal felső sarok felé szálló labdát.

15. perc: Újabb távoli lövés, ezúttal Oláh próbálkozott 28 méterről, de ballábas kísérlete nem talált kaput. Az első negyedórában a mieink birtokolták többet a labdát. 

12. perc: A balösszekötő helyének közelében, a tiszakécskei kaputól 25 méterre jutottunk szabadrúgáshoz. Kulcsár legurította a labdát Kovács Dávidnak, aki a jobb alsó sarkot célozta, de Helesfay védte az erős lövést.

2. perc: Kovács Dávidhoz perdült a labda a leshatáron, csapatkapitányunk pedig az átvételt követően tolt rajta néhányat, majd 12 méterről, kissé balról lőtt, de Helesfay könnyedén védett. A vendégek védőjén megpattant és lelassult a labda.

1. perc: Csapatunk kezdte a mérkőzést.

18:58: Jönnek a csapatok! A mieink a szokásos piros-fekete szerelésben, a tiszakécskeiek hófehérben futballoznak ma.

18:50: A mieink kezdőcsapatában két új név a vasárnapi, ceglédi mérkőzéshez képest: a kapuban Kovács Zoltán helyett Póser Dániel kezd, Pölöskei Pétert pedig a sérülése után visszatérő Filkor Attila váltja.

18:45: Köszöntjük Olvasóinkat! A csapatok nemsokára befejezik a bemelegítést és keződik a Merkantil Bank Liga 35. fordulójának mérkőzése a BMTE Stadionban.

 

 

BMTE: Póser - Patkós, Khiesz, Króner, Kirják - Vass M., Oláh B. - Filkor (Ihrig-Farkas '63), Kulcsár K. (Veszelinov '88), Kercsó (Farkas B. '78) - Kovács D.
Cserék: Kovács Z. (k), Margitics, Ihrig-Farkas, Micsinai, Veszelinov, Farkas B., Fekete M.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Tiszakécske: Helesfay - Huszti A., Kardos, Ludánszki, Oláh M. - Kirchner (Szabó L. '78), Kocsis G., Tölgyesi (Puskás Z. '83), Szabó D. - Károly B., Gréczi G. (Mihály D. '83)
Cserék: Ladányi P. (k), Puskás Z., Polyák, Sirokmán, Mihály D., Szabó L., Gréczi M.
Vezetőedző: Simon Antal

 

 

 

 

 

 

Szponzoraink