Previous Next

 

 

Budafoki MTE-Aqvital FC Csákvár 2-2 (0-1)

BMTE Stadion, vezeti: Takács Tamás (Legeza, Szvetnyik)

Gólszerző: Kulcsár K. (62'), Farkas B. (73') ill. Skribek (25'), Baracskai (60')
Kiállítva: Baranyai (89')

 

 Vége a mérkőzésnek! 2-2 a végeredmény.

90. perc: Kulcsár szabadrúgásból, a jobb oldalvonal közeléből ívelt a kapu elé és bár a csákváriak nem tudtak felszabadítani, nekünk sem sikerült a hálóba juttatnunk a labdát.

89. perc: Piros lap! Baranyai sárga lappal a birtokában csúnyán letarolta Csiszért. Mehet az öltözőbe a csákvári védő.

87. perc: Egy jobb oldali, csákvári szabadrúgás után Sándor lőhetett középről, 18 méterről, de a próbálkozás elkerülte a kapunkat.

85. perc: Khiesz kapott sárga lapot. 

80. perc: Skribek tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, majd védőink szorításában 10 méterről laposan lőtt, de Kovács lábbal hatalmasat védett.

75. perc: Kulcsár ezúttal szabadrúgásból, balról ívelt a kapu elé, de Króner rosszul találta el a labdát fejjel.

73. perc: GÓÓÓÓÓL! Egyenlítünk! Kulcsár a felezővonaltól indította tökéletesen a csereként beállt Farkas Bálintot, aki jobbról középre vezette a labdát, higgadtan elvitte a védő mellett és 10 méterről  a hálóba lőtt. 2-2!

67. perc: Helyzet! Kulcsár jobbról, szabadrúgásból ívelt tökéletesen Khiesz fejére, aki hat méterről tisztán fejelt, de Hermány kiütötte a jobb alsó sarokba tartó labdát.

62. perc: GÓÓÓÓÓL! Itt a válasz. Vankó bal oldali beadása után Kulcsár Kornél elé került a labda, aki a tizenegyespont környékéről higgadtan a bal sarokba gurított. Téli szerzeményünk első találatát szerezte budafoki színekben. 1-2!

60. perc: Gól, újra betalált a Csákvár. Egy gyors vendégtámadás végén Baracskai tartotta meg a labdát Margitics mellett a jobbösszekötő helyén, majd 14 méterről a hálóba lőtt. 0-2.

58. perc: Kulcsár szabadrúgása elakadt a sorfalban. Kár érte...

57. perc: Baranyai buktatta Kulcsárt a tizenhatos vonalánál, sárga lap! És szabadrúgás jön a mieink javára.

52. perc: Vankó szél cselek után vezette a labdát az alapvonalig a jobbszélen, de beadását a kapu torkából kifejelték. A szöglet után Khiesz fejese vágódott le a csákvári védőről, majd egy újabb sarokrúgást követően Króner fejelt ígéretes helyzetben a léc fölé.

47. perc: Kulcsár balról végzett el szabadrúgást, a  védő a hosszú oldal felé csúsztatta a labdát, ahol Króner érkezett, ám játékosunk az alapvonal közeléből a kapus kezébe emelt.

46. perc: A Csákvár kezdte a második játékrészt.

Vége az első félidőnek. 1-0-ra vezet a Csákvár a BMTE Stadionban.

45. perc: A ráadás 2 perc.

42. perc: Mészáros Dávid kapott sárga lapot, miután megrúgta Kulcsárt. A szabadrúgásból, ami igencsak messze volt a kaputól, Gohér gyengén lőtt Hermány kezébe.

40. perc: Gohér keresztlabdája után Kulcsár a jobbösszekötő helyének közeléből, kissé éles szögből laposan lőtt, de Hermány lábbal védeni tudott. Ígéretes lehetőség volt!

37. perc: Kovács Dávid még a félidő első felében megsérült, kétszer is csúnyán megrúgták. Le kellett cserélni, Filkor érkezett csapatkapitányunk helyére.

36. perc: Hatalmas, bal oldali bedobásunk után a csákvári tizenhatoson belül pattogott a labda, amikor Kercsó a földre zuhant egy ütközés vagy rúgás után. A játékvezető továbbot intett.

34. perc: Vankó kapott sárga lapot, mert magasra emelte a lábát és megrúgta Dullót.

30. perc: Az elmúlt percekben Nándori ápolása miatt állt a játék. A csákvári játékos megsérült, cserélni kell.

25. perc: Gól, vezet a Csákvár. Baracskai passzolt a balösszekötő helyén kilépő Galamboshoz, aki az elcsúszó Margiticset megelőzve 8 méterről, éles szögből kapura lőtt. A labda Kovács védése után Skribek elé pattant, ő pedig néhány lépésről a hálóba passzolt. 0-1.

22. perc: Oláh tört előre nagy lendülettel, majd Kovács Dávidhoz passszolt, aki a büntetőterületen belülről, kissé kisodródott helyzetből középre emelt. A védők rövid felszabadítása után Oláh a kapuval szemben, 15 méterről lőhetett, de nem rosszul találta el a labdát. 

15. perc: Nándori került lövőhelyzetbe a tizenhatosunk előterében, de 20 méterről kevéssel a bal felső sarok mellé bombázott.

11. perc: Khiesz indította Kovács Dávidot a tizenhatos jobb oldalvonalánál, csapatkapitányunk jobbal, kapásból lőtt, de jócskán fölé durrantott.

4. perc: Vankó robogott el a balszélen, majd a tizenhatoson belülre érve laposan középre adott, de az érkező Kovács Dávid elöl Galambos szögletre mentett.

3. perc: Az első kapura lövés: Sándor 22 méterről, középről lőtt, Kovács Zoltán könnyedén védett.

1. perc: A mieink kezdték a játékot.

13:59: A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, szeretett technikai vezetőnkre, Schneider Sándorra emlékeztünk.

13:55: Egyetlen változás a mieink kezdőcsapatában a múlt heti, soroksári tizenegyhez képest: Vaszicsku Gergő helyén Khiesz Kornél futballozik majd a védelem tengelyében.

13:50: Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Tíz perc múlva kezdődik az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzésünk, amelyben zsinórban harmadik győzelmünket szerezhetjük meg a Merkantil Bank Ligában. Tartsanak velünk! Hajrá, Budafok!

 

BMTE: Kovács Z. - Margitics, Khiesz, Króner, Gohér - Oláh B., Micsinai (Csiszér, 82')- Kercsó (Farkas B., 59'), Kulcsár K., Vankó - Kovács D. (Filkor 37')
Cserék: Póser (k), Vég, Veszelinov, Filkor, Csiszér, Farkas B., Kirják
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Csákvár: Hermány - Papp M., Dulló, Baranyai, Galambos (Daru, 78') - Mészáros D., Nándori (Deutsch L., 32') - Skribek, Sándor Gy., Simon M. - Baracskai (Molnár Cs., 70')
Cserék: Markek (k), Molnár Cs., Daru, Farkas A., Csonka B., Deutsch L., Szabó M.
Vezetőedző: Szijjártó István

Szponzoraink