Previous Next

Budafoki MTE-BFC Siófok 2-1 (1-1)

Merkantil Bank Liga, 23. forduló, BMTE Stadion, vezeti: Szilasi Szabolcs (Mohos, Punyi)

Gólszerző: Kovács D. (39', 82' - a második büntetőből) ill. Magasföldi (34')
Kiállítva: Lorentz (81'), Kiss B. (86')

 

Vége a mérkőzésnek! 2-1-re legyőztük a Siófokot!

90+1. perc: Kercsó kapott sárga lapot időhúzásért.

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

86. perc: Újabb kiállítás a Siófoknál: Kiss Balázs az ápolás után engedély nélkül tért vissza a pályára, amiért megkapta második sárga lapján. Kilenc emberrel a Siófok...

 83. perc: Kercsó került lövőhelyzetbe, de 25 méterről, kissé balról kapu fölé bombázott.

82. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL! A büntetőhöz Kovács Dávid állt oda és higgadtan a bal alsó sarokba gurított. A kapus jobbra mozdult. 2-1!

81. perc: Tizenegyes! Micsinai balról középre adott, Pölöskeit Lorentz lerántotta a tizenhatoson belül. A védő piros lapot kapott, volt már egy sárgája.

79. perc: Gohér szöglete után Filkor kétszer is lövőhelyzetbe került, de mindkét próbálkozása lepattant a védőkről.

77. perc: Újabb lehetőség. Egy bal oldali beadás eljutott a túloldalon érkező Pölöskei Péterig, de csereként beállt támadónknak picit hosszú volt a passz.

72. perc: Az imént csereként beállt Filkor balról adott középre, a rövid saroktól Kovács fejelt kevéssel mellé.

71. perc: A szabadrúgást Gohér végezte el a tizenhatos jobb csücskének közeléből, de a rövid sarokra tartó labdát Molnár kiütötte.

70. perc: Kiss Balázs buktatta a jobb oldalon megiramodó Vankót, sárga lap.

61. perc: A másik oldalon Medgyes jobb oldali beadása után Horváth Péter fejelt, Kovács azonban magabiztosan védett.

60. perc: Kulcsár passza után Vankó lőtt középről, nagyjából 28 méterről, melyet követően a labda kevéssel kerülte el a kaput.

53. perc: Egy jobb oldali bedobás után Gohér lőhette kapura a kipattanó labdát középről, ez a siófoki védőről a levegőbe perdült, Króner fejesére pedig leért Molnár a jobb alsó sarokhoz.

46. perc: Helyzet! Gohér balról ívelt a hosszú oldalon érkező Kovács elé, aki nagy erővel középre rúgta a labdát, de az érkező Króner lemaradt az átadásról.

46. perc: A mieink kezdték a második játékrészt.

Vége az első félidőnek!

44. perc: Horváth Péter esett el a tizenhatosunkon belül, de senki sem bántotta. Megy tovább a játék.

 Kovács Dávid egymást követő hetedik bajnokiján volt eredményes, összesen már 10 gólnál jár a Merkantil Bank Liga mostani kiírásában.

42. perc: Lorentz buktatta Kovácsot a jobb oldalon, sárga lap!

39. perc: GÓÓÓÓÓÓL! Máris itt a válasz! Vankó száguldott el a bal oldalon, élesen középre adott, Kovács Dávid pedig az öt és feles közeléből a hosszú sarokba perdített. 1-1!

34. perc: Gól! Vezet a Siófok! Szemben a kapuval, 18 méterről Magasföldi végzett el szabadrúgást és jobbal a kapu jobb oldalába tekert.  0-1.

32. perc: Magasföldi jobbról, élesen adott középre szabadrúgásból, de szerencsére a labda elzúgott a kapunk előtt, senki sem ért hozzá. Veszélyes volt.

26. perc: Ismét Kovács fejelt, ezúttal egy jobb oldali Micsinai-beadás után, de a próbálkozás kapu fölé szállt.

24. perc: Oláh szerzett labdát a siófoki térfél közepén, majd helyzetbe hozta magát a tizenhatoson belül, lövését azonban Molnár védte. A kipattanó után Vankó adott be balról, Kovács közeli fejese viszont gyenge volt. Ezt is fogta a vendégek hálóőre.

17. perc: Az elmúlt tíz percben nem forogtak veszélyben a kapuk, a két tizenhatos között zajlott a játék. Kiegyenlített a meccs.

7. perc: Tüzijáték a siófoki kapu előtt. Előbb Vankó lapos lövését blokkolták a vendégek, majd Króner fejelt közelről és Molnárnak kellett hárítania.

2. perc: Kovács Dávid 25 méterről, középről végzett el szabadrúgást, ám a lövés középre tartott, Molnár védett.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést.

13:55: Csapatunkban ma délután bemutatkozik egyik téli szerzeményünk, a kapus Kovács Zoltán. Mellette az újak közül Kulcsár Kornél is kezdő.

13:50: Köszöntjük kedves olvasóinkat! Rövidesen kezdődik a mérkőzés, tartsanak velünk!

 

BMTE: Kovács Z. - Margitics, Vaszicsku, Króner, Gohér - Micsinai, Oláh B. - Vankó (Filkor, 71'), Kulcsár K. (Pölöskei P., 76'), Kercsó - Kovács D. (Farkas B., 90')
Csere: Póser (k), Veszelinov, Farkas B., Filkor, Csiszér, Kirják, Pölöskei P.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Siófok: Molnár P. - Csilus T. (Csibra, 88'), Horváth A., Gál M., Lorentz, Kiss B. - Magasföldi, Réti, Medgyes (Tóth M., 88') - Elek B., Horváth P. (Zamostny, 73')
Csere: Tajti N., Csibra, György N., Balogh B., Zamostny, Török., Tóth M.
Vezetőedző: Mihalecz István

 

 

 

Szponzoraink