Previous Next

Edzéslehetőség a pályán

Választható lehetőségként játékosaink április 26-tól kiscsoportos gyakorláson vehetnek részt a BMTE Stadionban.

 


A felnőtt csapatunk játékosain, valamint a szakmai stáb tagjain csütörtökön elvégzett koronavírus-tesztek negatív eredménnyel zárultak. Ezt követően klubunk vezetői úgy döntöttek, hogy április 26-tól, hétfőtől edzéslehetőséget biztosítanak a keret tagjainak a BMTE Stadionban.

"A Magyar Labdarúgó Szövetséghez hasonlóan a mi szándékunk is az, hogy folytassuk a szezont" - mondta Oláh Lóránt sportigazgató. "Fontos, hogy a játékosaink ne csak fizikálisan, hanem mentálisan is frissek legyenek, ehhez pedig szükségünk van a közösségünkre. Egészségügyi szempontból a kisebb létszámú, közös edzésnek nincs akadálya, sőt, még biztonságosabb is, mint a zsúfolt parkokban való mozgás."

A kiscsoportos gyakorláson való részvétel nem kötelező, játékosaink maguk dönthetnek arról, hogy élnek-e a lehetőséggel vagy sem.

Az egyórás foglalkozásra heti két alkalommal, hétfőn és pénteken kerül sor. A pályán térfelenként legfeljebb hatan tartózkodhatnak egyszerre, kerülve mindenfajta érintkezést. Csapatunk az öltözőt nem használja, a játékosok edzésfelszerelésben érkeznek és távoznak a helyszínről.

A hét többi napján a játékosok az egyéni edzéstervek alapján, otthonaikban edzenek.

 

Szponzoraink