Previous Next

Döntetlen a szlovén bajnokcsapat ellen

 Csizmadia Csaba szerint a mieink bizonyították, hogy bárki ellen fel tudják venni a versenyt.

 

 

A félidőben kétgólos hátrányban volt, ám Pölöskei Péter duplájával csapatunk 2-2-es döntetlent játszott a szlovén élvonalban címvédő, jelenleg a tabella második helyén álló Olimpija Ljubljana ellen. Támadónk az első gólját büntetőből szerezte.


“Elégedett vagyok a csapat teljesítményével” - kezdte értékelését Csizmadia Csaba a szlovén bajnok elleni mérkőzést követően. “Az első félidőben voltak hibáink, kaptunk két szerencsétlen gólt az elején, ám a fordulás után megérdemelten egyenlítettünk. Sőt, 2-2 után két százszázalékos ziccert rontottunk el, úgyhogy az eredmény tulajdonképpen az Olimpija Ljubljana számára hízelgő.”


A mieink az eredeti tervek szerint a szlovén élvonalban sereghajtó Krsko csapatával mérkőztek volna meg szombaton, ám ellenfelünk pályája alkalmatlannak bizonyult a mérkőzés megrendezésére. Hasonlóan járt az Olimpija Ljubljana, amely Horvátországban, az NK Varaždinnal játszott volna, de a varasdiak stadionját belepte a hó. A ljubljanaiak így végül Csizmadia Csaba együtteséhez utaztak Čatež-be.


“Örülök, hogy így alakult” - fogalmazott vezetőedzőnk. “Sokkal jobb csapat ellen játszottunk és a srácok tapasztalhatták, hogy bárki ellen fel lehet venni a versenyt. Napi két edzés után futottak ki a pályára, folyamatosan dolgozunk, de most, a bajnoki rajt közeledtével egyre nagyobb meccsterhelést is kapnak a játékosok. Azt gondolom, jól haladunk, próbálunk minden percet kihasználni arra, hogy elvégezzük a feladatokat. Videózunk, visszanézzük az Olimpija elleni mérkőzés felvételét is, elemezzük a hibákat, a pozitív dolgokat és igyekszünk tanulni mindenből, amiből csak lehet.”


Csizmadia Csaba játékosként sokszor, sokfelé edzőtáborozott már, vezetőedzőként viszont most először vesz részt hasonló összetartáson. A feladat így lényegesen összetettebb, ám vezetőedzőnk élvezi a munkát.


“Új, más, mindenre figyelnem kell, nem csak az a dolgom, hogy felmenjen a pályára és végrehajtsam az edző utasításait. Össze kell állítani a programot, készülök minden edzésre, a mérkőzésekre, figyelem a srácok reakcióit, egészségi állapotát, vagyis nagyon sokrétű a feladat. Szerencsére kiváló stábbal dolgozom, remek segítőim vannak, nagyon jól tudunk együttműködni. Ez nélkülözhetetlen az eredményes munkához” - mondta Csizmadia Csaba.


A munka tehát nem áll meg, ráadásul jövő héten kedden és szerdán is edzőmérkőzést játszik a csapat Szlovéniában.lj


Felkészülési mérkőzés, Čatež
Olimpija Ljubljana-Budafoki MTE 2-2 (2-0)
Gólszerzőnk: Pölöskei P. (2)


Fotó forrása:
 www.nkolimpija.si

Szponzoraink