Tiszta fejjel utazunk Csákvárra

"/>
Previous Next

Tiszta fejjel utazunk Csákvárra

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga hétközi, 6. fordulójában Csákváron lép pályára.

 

Csákvár BMTE

 

Jókor jön a hétközi forduló? Vagy kevésbé? Nézőpont kérdése. Abból a szempontból jókor, hogy a Csákvár elleni mérkőzés máris javítási lehetőséget kínál a Soroksártól elszenvedett 3-1-es hazai vereséget követően. Játékosainknak sok idejük nem volt rágódni a történteken, a szakmai stáb segítségével hamar levonták a megfelelő következtetéseket és hétfő óta már kizárólag arra koncentrálnak, hogy Csákváron majd minél eredményesebben futballozzanak.

A rendelkezésre álló rövid időben a mentális és fizikális frissítésre helyeztük a hangsúlyt” - mondta vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán, aki sérültjeink mellett az eltiltott Pölöskei Péterre sem számíthat a szerda esti találkozón. „A játékosokat természetesen megviselte a vasárnapi vereség, de úgy érzem, hogy sikerült rendet tenni a fejekben. Ez a legfontosabb, hiszen egy profi sportembert a tiszta fej jellemez. ” 

Vitelki Zoltán hozzátette, a Soroksár elleni találkozó hasznos tapasztalatokkal szolgált, amikből tanulni fog a csapat.

Sokkal nagyobb koncentrációval kell kezdenünk a mérkőzéseket és végig jobban kell összpontosítanunk” – folytatta vezetőedzőnk. ”A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk és sikerült nyomást gyakorolnunk a Soroksár védelmére. Ugyanezt szeretnénk tenni 90 percig a Csákvár otthonában. Feltérképeztük az ellenfelet és önbizalommal telve kell futballoznunk, mert minden szempontból nagy szükségünk van a győzelemre.”

Szerdai ellenfelünk, a Csákvár azon három csapat közé tartozik, amely még veretlen az idei szezonban. Igaz, eddigi öt mérkőzése közül - hozzánk hasonlóan - csak egyet tudott megnyerni, az újonc Monor ellen. Komoly fegyverténynek számít ugyanakkor a Vasas ideiglenes otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban elért 3-3-as döntetlen, pláne úgy, hogy a szünetben még a hazaiak vezettek 2-0-ra. Szijjártó István együttesében Bobál Gergely csúcsformában kezdte a szezont, a korábbi Honvéd-támadó már öt gólnál jár.

A Csákvár elleni találkozó szerdán 19 órakor kezdődik. A vendégszektorba szóló belépőjegyek 1000 forintos áron vásárolhatóak meg a helyszínen, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Hajrá, Budafok! Hajrá, BMTE!

Szponzoraink