Previous Next

Csak rajtunk múlt

Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba szerint a Dorog nem jelentett veszélyt a mieinkre a 0-0-ra végződő vasárnapi mérkőzésen.

 

 

"Ami hiányzott, az a legfontosabb..." - kezdte értékelését Csizmadia Csaba a Dorog ellen gól nélküli döntetlennel zárult mérkőzést követően. "Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki és javítanunk kell azon, hogy ezeket a lehetőségeket gólra váltsuk. Ebben a szezonban ez csak a második olyan mérkőzésünk volt, amelyen nem találtunk be, vagyis korábban nem volt problémánk a gólszerzéssel. Ezúttal sajnos nem jártunk sikerrel, a dorogiak közül valaki rendre menteni tudott."

Vezetőedzőnk ennek ellenére elismerően szólt játékosairól. Azt mondta, a szűnni nem akaró sikeréhség és küzdenitudás rendkívül bíztató a jövőre nézve.

"Csak dicsérni tudom a csapatomat, amely az utolsó percig kitartóan ment előre, űzte-hajtotta az ellenfelet. Ez a meccs csak rajtunk múlt, mert egy veszélytelen együttessel játszottunk, amely azon kívül, hogy a saját kapuját védte, mást nem nagyon csinált. Folyamatosan ott voltunk a nyakukon, nem engedtük őket kibontakozni, így esélyt sem adtunk arra, hogy nyomás alá helyezzenek minket. Annak is örülök, hogy megint nem kaptunk gólt, ez az egyik erősségünk" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

A mieink helyzete nem sokat változott abból a szempontból, hogy a tabellán előttünk és közvetlenül mögöttünk álló csapatok közül az MTK Budapest, a Siófok, a Győr, a Gyirmót és a Csákvár sem nyert a vasárnapi játéknapon. Vezetőedzőnk szerint számolgatni felesleges, ám minden pontot meg kell becsülni.

"Próbálunk a pozitívumokra koncentrálni, bármennyire is fáj, hogy nem nyertünk, mert megérdemeltük volna a győzelmet" - tette hozzá Csizmadia Csaba.  "Tizenhárom mérkőzés van még hátra az idényből és mind a tizenhárom kemény meccs lesz. Arra koncentrálunk, hogy tovább gyűjtögessük a pontjainkat."

Csapatunk vasárnap 14 órától a Soroksár vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Ligában.

 

 

Szponzoraink