Previous Next

Csak rajtunk múlik

Bélteky Róbert, klubunk tulajdonosa úgy érzi, az NB I-ben sem kell félnünk senkitől.

 

 

BudafokiMTE.hu: Továbbra is Melbourne-ben van?

Bélteky Róbert: Igen, a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem hagyhatom el az országot. Sőt, még Victoria-tartományt sem. Minden nap várom az engedélyt, hogy utazhassak, csakhogy egyre nehezebb megkapni azt. Sok a fertőzött Ausztráliában. Amikor március elején elindultam Melbourne-be, úgy terveztem, áprilisban újra Magyarországon leszek. Sajnos az élet átírta a forgatókönyvet.

Nehezen viseli?

Nagyon… Követem a csapat felkészülését, kapok képeket és videókat a mérkőzésekről, a megszépült stadionunkról, ám ezek nem helyettesítik a személyes élményeket. Abban bízom, hamarosan én is ott lehetek, ahová igazán tartozom: Budafokon.

 Milyen klub lesz a BMTE az élvonalban?

A miénk egy különleges közösség. Az elmúlt öt évben egy csodát hoztunk létre együtt. Mindenki hozzátett a sikerhez. Rövid idő alatt hatalmas munkát végeztünk és a szurkolóink végig mögöttünk álltak. Nem csak arra lehetünk büszkék, hogy NB I-es klub vagyunk, hanem arra is, amit a pályán kívül elértünk. Itt, Budafokon mindannyian a BMTE-ért élünk és ez az élvonalban sem lesz másképp.

Milyen célkitűzést fogalmazott meg az új szezonra?

Úgy vágunk neki a szezonnak, hogy tudjuk, csak rajtunk múlik a bennmaradás. Ez a cél. A felkészülési időszakban elvégzett munka és az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján kijelenthető, nem kell félnünk senkitől. Jó játékoskeretünk van, jó stílusunk van és egységesek vagyunk. Tiszteljük minden ellenfelünket, de biztos vagyok benne, hogy nem leszünk olyan csapat, amelyen átgázol a mezőny.

A Bélteky Róberttel készült teljes interjú vadonatúj, ingyenes kiadványunkban, a Kisvárda elleni szezonnyitón megjelenő Promontor Magazinban lesz olvasható.

 

 

 

Szponzoraink