Previous Next

Budaőrsi SC - Budafoki mte

 

Budaörsi SC vendégei leszünk a 19. fordulóban

 

Az őszi szezon utolsó meccse előtt áll a BMTE. A tavaszi szezonból előre hoztak két mérkőzést, melyek december 3-án és 10-én kerülnek megrendezésre.
Az előttünk álló fordulóban a Budaörs vendégei leszünk Tatabányán. Az ő stadionjuk is felújítás alatt van, emiatt lépünk pályára másik helyszínen.

Ellenfelünk vezetőedzője a korábbi kiváló válogatott futballista, Bognár György. Jól ismeri az NB II-es mezőnyt a szakvezető, hiszen régóta dolgozik ebben az osztályban. A Budaörs előtt a Puskás Akadémia felnőtt csapatának volt szakmai vezetője, ezt megelőzően pedig Csákváron szerepeltek vele stabilan.
Legutóbbi meccsüket megnyerték, a Szolnokot verték 1-0-ra.
Meglehetősen sok gólt rúgtak a szezon során, de ugyanígy sokat is kaptak. A 4. legtöbb rúgott góllal és a 2. legtöbb kapott góllal rendelkeznek. Szóval egy izgalmas mérkőzés várható, hiszen ellenfelünk felvállalja a nyílt, támadó futballt.

Csapatunk az elmúlt 3 meccsen 7 pontot gyűjtött, így elmozdult a kieső helyről. Bízunk benne, hogy ez a jó széria megmarad, és sikerrel tudjuk venni az előttünk álló feladatot.

 

Várjuk Tatabányán is kedves szurkolóinkat!

Szurkolóinkat ezúton is tájékoztatjuk, hogy a DVSC elleni MK meccsünk sajnos zártkapus lesz a BRFK határozata alapján. Köszönjük megértésüket!

Szponzoraink