Previous Next

Budaörsi SC - Budafoki MTE

Budaörsi SC - Budafoki MTE

2 - 1 (1-1)

 

A 19. fordulóban a Budaörsi SC ideiglenes otthonában, Tatabányán léptünk pályára. A csúszós, nem túl jó minőségű pályán nem alakult ki a mérkőzés folyamán folyamatos játék. A 8. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat Czvitkovics révén (1-0). 
Több támadásunk is volt a kapott gól után. Egy szögletrúgásnál a hazaiak kapusa nem tudta kiütni a labdát, így Nagy szöglete érintés nélkül a kapuban kötött ki a 22. percben. (1-1)
Az első félidő vége felé az ellenfél védője a lendületben érkező Harsányit Kercsóra lökte, aminek következtében mindkét játékosunknak felszakadt a fejbőre. Harsányit ekkor a mentősök vitték le a pályáról, Kercsó folytatni tudta a játékot.
A második félidőben is a mezőnyjáték dominált, néhány helyzet adódott mindkét csapat előtt. Az 55. percben Czvitkovics végezhetett el szabadrúgást, mely Somogyiról Horváth Roland elé került, aki a hálóba pofozta a labdát. (2-1)
A meccs hátralévő részében támadott csapatunk, és meg is lett majdnem a gyümölcse, hiszen Kerekes a hálóba gurítitt, azonban a játékvezető les címén annulálta a gólt. 

 

Bognár György: "Csúnya meccs volt, erre a teljesítményre senki sem lehet büszke. Beleértve magunkat is..."

Tóth Bálint: "Balszerencsés mérkőzés volt ez számunkra. Hiába tett meg mindent a csapatom, ma nem nyerhettünk..."

 

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző

Vezette: Barna Gábor (Király Zsolt, Bede Tamás)

 

BUDAÖRS: 
Bese – Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Medgyesi – Czvitkovics (Lengyel 83.p.), Csobánki, Bakos (Sajbán Miklós 71.p.), Sajbán Máté – Horváth R., Deli (Horváth E. 89.p.)

BMTE: 
Somogyi – Harsányi (Kirják 40.p.), Csizmadia, Vaszicsku, Vég – Filkor, Vass – Kercsó (Kerekes 64.p.), Nagy, Vankó (Kovács 81.p.) – Pölöskey

 

Gól: Czvitkovics, Horváth R. ill. Nagy

Sárga lap: Kékesi, Horváth R., Csobánki, Bakos ill. Nagy, Pölöskey

Piros lap:

Szponzoraink