Previous Next

Budafoki összefogás, jelentős adomány a CSÁO-nak 

A múlt heti Futball Éjszakája Budafokon jótékony célt is szolgált.

 

 

Több százezer forintnyi pénzadomány gyűlt össze múlt pénteken, a Futball Éjszakáján a budafoki Családok Átmeneti Otthona javára. Szurkolóink a jótékonysági tombola egy szelvényének megvásárlásával 200 forinttal támogathatták a CSÁO-t, a BMTE Stadionban elhelyezett adománygyűjtő ládákba pedig tetszőleges összeget helyezhettek el.

A Futball Éjszakáján összegyűlt pénzadományt klubunk vezetői, a szakmai stáb tagjai, valamint játékosaink is kiegészítették.

A budafoki összefogásnak köszönhetően együtt, közönsen tehettük szebbé a CSÁO-ban élő, lakhatási problémával küzdő családok, illetve bántalmazott nők és gyerekek mindennapjait.

Az összegyűlt pénzadományt klubunk az FC Ajka elleni mérkőzés félidejében adja majd át a Családok Átmeneti Otthonát vezető Daróczi Csillának.

Az intézmény - a BMTE-n keresztül - továbbra is örömmel fogad tárgyi adományokat: kisebb háztartási eszközöket (pl. vízforraló), tartós élelmiszert (cukor, olaj), tisztálkodószereket, a gyerekeknek társasjátékokat és iskolai felszereléseket. 

A tárgyi adományokat szeptember 15-ig, az FC Ajka elleni mérkőzés kezdetéig várjuk a BMTE Sportvendéglőben, nyitvatartási időben.

Köszönjük mindenkinek, aki segít és segített! Együtt, Budafokért!

Szponzoraink