Previous Next

Budafoki MTE - Vác FC

3 győzelem után vereséget szenvedtünk

 

3 győzelem után vereséget szenvedtünk hazai pályán a helyzeteit jól kihasználó Vác ellen a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában. Az elmúlt meccseken megszokott játékunkat ezúttal nem tudtunk hozni, így kevesebb helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzés során. Az első félidő kevés helyzetet hozott, nem igazán akadt feladata egyik kapusnak sem.

A második félidőben elvesztettünk egy labdát, amiből Tóth ugratta ki Dursót. Szabó először még védeni tudott, de a kipattanót a váci támadó érte el előbb. (0-1) A 66. percben egy bal oldali támadást vezettek a vendégek. A középre adást követően Balajti egy átvétel után lőtt a kapuba. (0-2) A hátralévő 25 percben csapatunk ment előre, de ezúttal nem tudtuk feltörni a váciak védelmét.Tóth Bálint: “Akaratban és játékban is felülmúltak bennünket a váciak, s megérdemelten nyertek.”

Nagy Tibor: “Nagyon fegyelmezetten játszottunk, és a szünet után három lehetőségünkből kettőt kihasználtunk, így nyertünk. Nehéz sorozat után a fiúk újra bizonyították, igazi férfiak.”BUDAFOKI MTE–VÁC FC 0–2 (0–0)

BMTE Stadion, 300 néző.

Vezette: Csonka Bence (Csatári Tibor, Márkus Péter)

 

BMTE: Szabó – Margitics, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Vass – Kercsó (Micsinai 71.p.), Filkor, Kovács, Ihrig (Fekete 61.p.) – Kokenszky (Vankó 61.p.).

VÁC: Halasi – Búrány, Szabó, Görgényi, Hegedűs – Gulyás, Durso (Major 67.p.) – Zsolnai, Tóth, Varga (Szekszárdi 67.p.) – Balajti (Tóth F. 80.p.)

 

Gólszerző: Durso, Balajti

Sárga: Zsolnai, Gulyás

 

Szponzoraink