Previous Next

Budafoki MTE - Zalaegerszeg

Ismét döntetlen a ZTE-vel

 

Hazai pályán 0-0-s döntetlent játszottunk a nagy múlttal rendelkező Zalaegerszegi TE-vel. A mérkőzésen a vendégek az eddig megszokott 4 védős rendszerük helyett három belső védővel álltak fel, amivel megleptek  minket, azonban nem tudtak így sem igazán nagy helyzeteket kialakítani a kapunk előtt.. Az első félidőben Vankó két nagy ziccerlabdát is adott, előbb Pölöskeyt, majd Kovácsot hozta nagy helyzetbe, de ezeket az ígéretesnek látszó szituációkat nem sikerült értékesíteni.

A második félidőben is a mezőnyjáték dominált, kemény párharcok és ütközések jellemezték a mérkőzést. Az utolsó pillanatban két alkalommal is meg lehetett volna a hazai győzelem: Ihrig végzett el gyorsan egy bedobást, amit Pölöskey csúsztatott  meg Kokenszky elé, akinek lövését óriási bravúrral védte a vendék hálóőr. Ezután Vég szögletét Ihrig fejelte a kapura, de az egyik ’egerszegi védő a gólvonalon mentett.

 

Köszönjük szurkolóinknak az egész mérkőzésen való buzdítást!!

 

Gálhidi György:Ha a helyzetek számát nézzük, rászolgáltuk volna a három pontra. Artner Tamás meglepett a háromvédős rendszerével, és a szél is nagyban befolyásolta a játékot. Elégedett nem vagyok, de elégedetlen sem, és bízom benne, hogy egy-két győzelemmel végre elindulhatunk felfelé a tabellán.”

Artner Tamás:Szereztünk egy pontot, de a Budafoknak több lehetősége volt a gólszerzésre. Gyenge színvonalú, de nagyon hajtós mérkőzés volt.”

 

BUDAFOKI MTE – ZTE FC 0–0

BMTE Stadion, 400 néző

Vezette: Nazsa Tamás 

 

BMTE Szabó – Margitics, Csizmadia, Gubacsi, Forgács – Filkor, Veszelinov (Vég 73.p.) – Kovács (Kokenszky 72.p.), Kercsó, Vankó (Ihrig 62.p.) – Pölöskey

ZTE: Kovács Z. – Króner, Forgács, Devecseri – Polényi, Patvaros, Bedi, Kovács Á. (Nagy G., 77.p.), Fodor – Babati (Nagy T., 92.p.), Jelena (Ekker, 60.p.)

 

Gól: -

Sárga lap: Forgács, Filkor, Vég ill. Devecseri, Patvaros, Polényi

Piros lap: -

 

 

 

Szponzoraink