Previous Next

Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE

Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE

 

A Zalaegerszeget látjuk vendégül a Merkantil Bank Liga 29. for-dulójában. A ZTE legutóbb hazai pályán a Szolnoktól szenvedett vereséget. Elmúlt 5 mérkőzésükön 3-szor szenvedtek vere-séget és 2-szer győztek, így 3 ponttal előznek meg minket és a 15. helyen állnak. Ellenfelünknél kiemelkedik Babati Benjámin és Vernes Richárd, akik 8 illetve 7 gólt szereztek eddig a szezon során.

Az ’egerszegieknél sok változás történt a tél folyamán: Artner Tamás vezetőedző érkezett, vele együtt a ZTE-hez érkezett Székely Tibor pályaedző és Házi László kapusedző. Érkező játé-kosok pedig a következők: Fodor Ákos, Kovács Zoltán, Hudák Martin, Kovács Ádám, Devecseri Szilárd, Jelena Richárd, Lencsés Balázs.

Ősszel egy emlékezetes találkozónk volt Zalaegerszegen. Idegenben már 2 góllal is vezettünk, azonban a hosszabbításban 2-szer is bevették a hálónkat, így 1 ponttal tértünk haza.

Csapatunk Győrben kis híján pontot szerzett, hiszen nem sokkal a vége előtt 2-1-es állásnál kapufát találta el Gubacsi fejese. Sajnos ezzel a vereséggel megint a 18. helyen állunk a tabellán, de hozzá kell tenni, hogy az előttünk lévő két csapat is 26 ponttal rendelkezik, mint mi.

Köszönjük, hogy eddig is végig buzdítottatok a mérkőzéseken, kérünk Titeket, segítsetek továbbra is minket a meccsek alatt!

Szponzoraink