Previous Next

bmte sori

 

Merkantil Bank NB II 3. forduló

Budafoki MTE - Soroksár SC

 

Időpont: 2017. augusztus 13. vasárnap 17.30

Helyszín: BMTE Stadion

 

Második hazai mérkőzésünkre kerül sor. Ezúttal a tavalyi bajnokság egyik meglepetéscsapatával, a Soroksár SC-vel játszunk, akik 4. helyet érték el az előző idényben. Talán a siker miatt is, de meglehetősen kicserélődött a keret a dél-pestieknél, mi sem jelzi ezt jobban, hogy a legutóbbi fordulóban mindösszesen hárman játszottak a kezdőben, akik tavaly is a kerethez tartoztak. A korábbi vezetőedzőjük, Lucsánszky Tamás már a Nyíregyházát irányítja (ahogy a szakmai igazgató, Szűcs Mihály is már ott tevékenykedik), helyére Lipcsei Péter érkezett. Az edzőn kívül még 13 új játékos érkezett hozzájuk.

 

Csapatunk a nagy meleg ellenére becsülettel dolgozott és készült a héten a Soroksár SC elleni meccsre. Vankó Imre, csapatunk támadója ezt várja a hétvégén:
"Egész héten jól dolgozott a csapat az edzéseken, jobb hangulatban, mint a múlt héten. Az előző heti idegenbeli siker jót tett a csapat önbizalmának és nagyon boldogok voltunk. Egy jó erőkből álló csapat érkezik hozzánk, de szeretnénk, hogy megszülessen az idei első hazai győzelmünk az NB II-ben is."

 

A mérkőzés játékvezetője: Zierkelbach Péter (Horváth Tibor, Szécsényi István)

 

 

Szponzoraink