Újabb hétközi forduló - a Mosonmagyaróvár látogat Budafokra

"/>
Previous Next

Újabb hétközi forduló - a Mosonmagyaróvár látogat Budafokra

Nincs megállás, vasárnap-szerda ritmusban pörög tovább a szezon. Következő ellenfelünk a Credobus Mosonmagyaróvár.

 

BMTE - Mosonmagyaróvár beharangozó

 

Sok ideje egyik csapatnak sincs arra az NB II mezőnyében, hogy a sikereit ünnepelje vagy a sebeit nyalogassa. Sajnos a mieinkre most inkább az utóbbi megállapítás igaz, abban viszont alighanem mindenki egyetért a csapaton belül, hogy jobb három-négy naponta mérkőzést játszani, hiszen egy-egy gyengébben sikerült mérkőzés után rögtön adódik lehetőség a javításra.

Ezúttal a Mosonmagyaróvár ellen, hazai pályán. A vasárnapi, Békéscsaba elleni találkozónak (ahogy lapunkban később olvashatják - a szerk.) voltak olyan időszakai, amelyekre építhetünk a jövőben. Ebből kellene több, na és persze gólból, hiszen a legutóbbi öt bajnoki meccsünkön csupán egyszer tudtuk bevenni a riválisok kapuját, igaz, az az egy találat győzelmet ért a Gyirmót ellen. Sokat jelenthet a támadószekció erősítése szempontjából Pölöskei Péter visszatérése, aki eltiltása után Békéscsabán már játszott és remélhetőleg minél hamarabb újra megtalálja góllövőformáját. Az új szerzemény, Gohér Gergőre pedig a védekezés mellett ugyancsak fontos szerep hárulhat támadásban.

Szerdai ellenfelünk, a Mosonmagyaróvár hasonló cipőben jár, hozzánk hasonlóan csak hét gólt szerzett eddig a szezonban. Legutóbbi két találkozóját nulláraveszítette el Gyirmóton (0-2) és a Kazincbarcika (0-3) ellen. Mindez persze nem szabad, hogy megtévessze a mieinket, hiszen a Mosonmagyaróvárnak is vannak veszélyes játékosai, például a házigóllövőlistát három találattal vezető Szabó Viktor vagy az MLS-ben futballozó válogatott szélső, Stieber Zoltán öccse, Stieber András.

Az előző idényben mindkétszer döntetlent játszottunk az óváriakkal, idegenben 0-0, a BMTE Stadionban 1-1 lett a végeredmény. Ezek azok az eredmények, mármint a döntetlennel, amellyel most minden bizonnyal egyik fél sem lenne elégedett. Hazai környezetben, gyönyörűre varázsolt kis “ékszerdobozunkban, villanyfényes meccsen győzni kell egy, a tabellán minket mindössze egy ponttal megelőző rivális ellen. A fiúk ezt pontosan tudják és mindent megtesznek majd a sikerért! Mi csak szurkoljunk nekik 90 percen át!

 

Merkantil Bank Liga, 11. forduló

október 3., szerda
15:00 Vác FC – Vasas FC
15:00 Duna Aszfalt TVSE – Aqvital FC Csákvár
15:00 Kazincbarcika – Budaörs
15:00 Soroksár SC – ZTE FC
15:00 Dorogi FC – BSS Monor
19:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – BFC Siófok
19:00 Kaposvári Rákóczi FC – WKW ETO FC Győr
19:00 Nyíregyháza Spartacus FC – Békéscsaba 1912 Előre
19:00 Gyirmót FC Győr – Ceglédi VSE
19:00 Budafoki MTE – Credobus Mosonmagyaróvár

Szponzoraink