A stadion történetének első villanyfényes mérkőzése következik.

"/>
Previous Next

Fényár a pályán

Merkantil Bank Liga NB II. 27. forduló Budafoki MTE - Mosonmagyaróvár

 

A Credobus Mosonmagyaróvár érkezik hozzánk szerdán este 7 órakor. Ellenfelünket a Sopronban elért sikerünkkel megelőztük, és most azon van a sor, hogy meglépjünk tőlük egy hazai győzelemmel.

 

Az ‘óváriak az eddig lejátszott három tavaszi mérkőzésükön pont nélkül maradtak. Mindháromszor hazai pályán játszottak: a Csákvár, a Békéscsaba és a Szolnok távozott tőlük 3 ponttal. Nekik két elmaradt mérkőzésük is van, ezeket majd április 11-én és 25-én pótolják. Egyik leggólveszélyesebb játékosuk Laki Balázs távozott a csapattól a télen, a Gyirmót FC gárdáját erősíti immár. Így a góllövő listájukat a 3 gólos Szépe János vezeti.

 

Csapatunk a Sopronban elért győzelemmel már nincs a kieső zónában, igaz, 1-gyel több mérkőzést játszottunk, mint a riválisaink. Ahhoz, hogy távolodjunk a kieső helyektől, szükséges, hogy az ‘óváriakat is legyőzzük, így elléphetnénk tőlük is, illetve az eredmények kedvező alakulása esetén a 15. helyre is feljöhetünk.

 

Délután 4 órától kapunyitás, innentől számtalan program várja az érdeklődőket. Reméljük minél többen ki tudnak látogatni már a délutáni eseményekre is, illetve élőben tudják megtekinteni a stadion történelmének első villanyfényes mérkőzését. A belépés a teljesen rendezvényre ingyenes.

 

Hajrá Budafok!

Szponzoraink