Previous Next

Budafoki MTE - Győri ETO 1-2

Vereség hazai pályán

Budafoki MTE - Győri ETO

1-2 (1-2)

 

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában csapatunkhoz a forduló előtt egy ponttal, és egy hellyel mögöttünk lévő Győri ETO FC csapata látogatott.

A mérkőzés rögtön egy hideg zuhannyal kezdődött, hiszen a 2. percben egy váratlan góllal megszerezte a vezetést a vendég csapat Zamostny Balázs révén. Ezután rendeztük sorainkat, és a 8. percben már ki is egyenlítettünk, Csizmadia Csaba talált be egy távoli szabadrúgásból. Innentől kezdve inkább mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést a nehéz talajú pályán. A csapatok már talán a félidőt várták, mikor újabb Győri találat következett, ismét Zamostny talált kapunkba. A második félidőben próbáltunk kiegyenlíteni, beszorítottuk ellenfelünket, azonban gólt már nem sikerült szereznünk, így vereség lett a vége.

 

Csizmadia Csaba nyilatkozott a meccs után honlapunknak:
“Szomorúan értékelem a meccset mert azt gondolom több volt ebben a mérkőzésben, minthogy vereséget szenvedjünk. Reálisan egy döntetlen szagú mérkőzés volt két figyelmetlenségből kapott góllal legyőzött minket az ETO. Köszönjük a szurkolást a szurkolóinknak és azon dolgozunk, hogy minél hamarabb sikerrel díjazzuk a támogatásukat !Hajra Budafok! ”

Prukner László:
Két hasonló helyzetben lévő csapat találkozott. A Győr azzal nyerte meg a mérkőzést, hogy jobban oldotta meg az egy az egy elleni játékhelyzeteket. Két labdaszerző játékosunk, Vass Máté és Vladimir Veszelinov sérülés miatt sajnos nem állt rendelkezésünkre.

Bekő Balázs:
Eddig többször is jó játékkal nem tudtunk nyerni. Ezért változtatnunk kellett a felfogásunkon, a mai egy nagyon taktikus meccs volt. A kínálkozó lehetőségeinkből épp annyit értékesítettünk, amely elegendő volt a győzelmünkhöz

 

BUDAFOKI MTE–ETO FC GYŐR 1–2 (1–2)

BMTE Stadion, 450 néző.

Vezette: Bucsai József (Garai Péter, Bornemissza Norbert)

 

BMTE: Somogyi – Harsányi, Csizmadia, Khiesz, Kirják (Kercsó 53.p.) – Filkor, Margitics – Vég, Nagy T. (Fekete 83.p.), Vankó (Ihrig-Farkas 63.p.) – Pölöskei

ETO: Szatmári – Bagi, Nagy Á., Debreceni, Rokszin – Csizmadia, Pongrácz – Szimcso (Kiliti 91.p.), Magasföldi (Szatmári, 64.p.), Kovács K. – Zamostny (Erdélyi 90.p.)

 

Gól: Csizmadia ill. Zamsotny (2)

Sárga lap: Nagy T., Csizmadia ill. Kovács

Piros lap: -

Szponzoraink