Previous Next

Budafoki MTE - Győri ETO

Merkantil Bank Liga 9. forduló

Budafoki MTE - Győri ETO

 

A 9. fordulóban a nagy múlttal rendelkező Győri ETO lesz a vendégünk. Soron következő ellenfelünk az előző idényben az NB III Nyugati-csoportot megnyerve került fel az NB II-be.

A győriek 8 ponttal a tabella 14. helyét foglalják el 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel. Előző meccsükön hazai pályán a Szolnokkal döntetleneztek. Több, élvonalbeli múlttal is rendelkező labdarúgó alkotja a keretüket. Szatmári Lóránd, Zamostny Balázs, Magasföldi József, de az újpesti Kabát Péter is itt játszik. A kispadon a több NB I-es klubnál is megfordult Bekő Balázs ül.

Csapatunk a 13. helyet foglalja el 9 ponttal, 1 ponttal megelőzve aktuális ellenfelünket. Nehéz mérkőzés vár csapatunkra, hiszen a győriek is minden bizonnyal győzelmi szándékkal lépnek pályára Budafokon. Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, és stabil középcsapat legyünk, hazai pályán mindenképpen szükséges begyűjtenünk a 3 pontot, főleg annak tükrében, hogy Mosonmagyaróváron győzelmet érdemeltünk volna, de sajnos csak egy ponttal tértünk haza.

 

Az előző mérkőzésen a fiatal Kercsó Bence már másodszor volt a kezdőcsapat tagja, őt kérdeztük erről, illetve a Győri ETO ellen meccsről:
„Nagyon örülök, hogy az elmúlt két mérkőzésen a kezdőcsapatban kaptam lehetőséget, megpróbáltam élni a lehetőséggel. A Sopron ellen sikerült egy szerencsés gólpasszt adnom, viszont az ’óváriak ellen nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettem volna, ezért van is bennem némi hi- ányérzet. A Győr ellen is megvan az esé- lyünk, mint minden más csapat ellen, remek szurkolóink vannak, akik mindig a csapat mellett állnak és bíztatnak minket, tehát minden adott, hogy pontot vagy pontokat tartsunk itthon a hétvégi meccsen.”

 

A mérkőzést Ducsai József vezeti, asszisztensei Garai Péter és Bornemissza Norbert lesznek.

 

Reméljük minél több szurkoló ki tud látogatni. Hajrá Budafok!

Szponzoraink