Previous Next

Budafoki MTE - Gyirmót

 

Budafoki MTE - Gyirmót FC

1 - 0 (0-0)

 

Az újabb hazai győzelmünkkel elkerültünk a kieső zónából. A tavaly még NB I-es Gyirmótot sikerült megvernünk a Promontor utcában.

Az első félidőben még akadozott a gépezet, nem jöttek úgy a passzok és átadások, ahogyan azt szerettük volna. Meddő mezőnyfölényünk ellenére nem sikerült igazán nagy helyzetet kialakítani.
A második félidőben sikerült egy magasabb fokozatba kapcsolnunk. Az 57. percben Nagy Tamás gurított mellé, majd a 63. percben Pölöskey lövését védte bravúrral Sebők.
A 82. percben azonban góllá érett a fölényünk: a szögletrúgásnál még mentettek Csizmadia elől, azonban Kovács a 16-osról visszafejelte a labdát, melyet Csizmadia Pölöskey elé csúsztatott, aki pedig másodszor már nem hibázott. (1-0)
A folytatásban mindent egy lapra feltéve támadott a Gyirmót, de a hazai csapaton ezúttal nem találtak fogást.

 

Tóth Bálint:
“Nem akartam vesztes lenni, és ezt elmondtam a játékosoknak a szünetben is. Folyamatosan hangoztatom, hogy nem tizenegy játékos játssza a mérkőzéseket, s nekem fontosak a cserejátékosok is. Ez be is bizonyosodott.”

Hannich Péter:
“Két majdnem azonos képességű csapat találkozott egymással, vagyis tipikus egygólos mérkőzés volt, de azt az egyet az ellenfél szerezte.”BMTE Stadion, 200 néző.

Vezette: Nagy Norbert (Pápai Zoltán, Berényi Ákos)

 

BMTE:
Somogyi – Harsányi, Vaszicsku, Csizmadia, Vég – Kercsó, Filkor, Vass, Ihrig-F, (Pölöskey 56.p.) – Vankó (Kovács 70.p.), Nagy T. (Khiesz 84.p.).

GYIRMÓT FC:
Sebők  – Achim, Lengyel, Németh, Présinger – Kiss M. – Czár (Szegi 67.p), Nagy, Varga (Szalánszki 46.p.), Stieber A. (Paku 80.p.) – Sandal

 

Gól: Pölöskey

Sárga lap: Vég, Vass ill. Stieber

Piros lap:

 

Szponzoraink