Previous Next

bmte - dorog

Megvan az idei első győzelmünk

 

Itthon tartottuk a 3 pontot vasárnap a Dorogi FC ellen. Már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, sikerült helyzeteket kidolgoznunk. A 33. percig kellett várni az első gólra: Pölöskey használta ki, hogy a dorogi kapus és védő nem értették meg egymást, és a kapus fölött a hálóba fejelt. (1-0)

A 40. percben egyenlítettek a vendégek: már úgy látszott, hogy tisztáztunk egy oldalszabdrúgást követően, azonban visszakerült a labda a dorogiakhoz, és a beadást Szedlár a kapuba fejelte. (1-1)

A második félidőt a dorogiak kezdték jobban, azonban nem tudtak helyzeteket kialakítani. A játék irányítását negyed óra után már át is vettük. A csereként pályára lépő Vankó Imre a 67. percben jobb oldalról befelé cselezett, és 20 méterről kilőtte a hosszú felső sarkot, amivel 2-1-re módosította az állást.

A gól után nagyobb nyomást helyeztek ránk a vendégek, de a védelmünk stabil volt. A mérkőzést a 87. percben Vass Máté 25 m-es bal lábas távoli bombája zárta le. (3-1)

 

Köszönjük szurkolóink támogatását!Vitelki Zoltán: “Nagyon kellett ez a győzelem, a mögöttünk hagyott három mérkőzésen minden alkalommal jól játszott a csapat, de a győzelmet a mai találkozó hozta meg. Büszke vagyok csapatom teljesítményére, köszönet a szurkolóknak a biztatásért.”

Miskei Attila: “Ebben az NB II–es mezőnyben minden mérkőzésen bármi előfordulhat. Ma nem játszottunk valami jól, de küzdöttünk és ez biztató a jövőre nézve. Mai teljesítményünkre nem vagyok büszke, van hova fejlődnünk.”BUDAFOKI MTE–DOROG 3–1 (1–1)

BMTE Stadion, 600 néző

Vezette: Szilasi Szabolcs (Csatári Tibor, Mohos Milán)

 

BMTE: Poser – Margitics, Khiesz, Oláh, Lakatos – Vass, Kercsó, Filkor – Ihrig-Farkas (Vankó 42’), Pölöskei P. (Veszelinov 76’), Kovács D. (Boros 64’)

DOROG: Horváth – Erdélyi, Csató, Zachán, Nagy Zs. – Mészáros, Lénárt (Városi 78’) – Nagy, Sitku (Hegedűs 62’), Szedlár – Vígh (Faragó 46’).

 

Gól: Pölöskei, Vankó, Vass ill. Szedlár

Sárga lap: Zachán, Lénárt

Szponzoraink