Previous Next

Budafoki MTE - Dorogi FC

 

Idei utolsó bajnoki mérkőzásünkön a Dorogi FC-t fogadjuk. A vendégek a tabella 12. helyét foglalják el. 50%-os mérleggel rendelkeznek, hiszen 7 győzelmük mellett 6 döntetlennel és 7 vereséggel állnak.
Augusztus elején Dorogon szereztük meg az első idei győzelmünket, két góllal sikerült diadalmaskodnunk.

Arról a meccsről egy kis emlékeztető:

Idegenben sikerült megszereznünk az első NB II-es győzelmünket a 2017-18-as bajnoki kiírásban. A mérkőzésen leginkább mezőnyjáték dominált, ami-ből a mi jöttünk ki jobban. Az első félidőben Pölöskei, a másodikban Kovács vette be a hazaiak kapuját. A meccs végén egy dorogi kiállítással végképp eldőlt a győzelem. Masszív, tudatos játékkal győztük le a Dorogot.
Az első gólunk szerzője, Pölöskei Péter így látta a mérkőzést: "Remek csa-patmunka volt. Végig a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést, így a nehezebb szituációkat is jól ki tudtuk védekezni. A cserék is remekül szálltak be, stabi-lak és higgadtak tudtunk maradni az egész meccsen. Nagyon fontos volt a csapat szamara, hogy megszerezze első győzelmet. De ez már a múlt, a mai naptól a Soroksár elleni meccsre kell koncentrálnunk annak érdekében, hogy pontot vagy pontokat tartsunk itthon."

Schindler Szabolcs: "Rengeteget tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkő-zést, de sajnos ez nem sikerült, mert az első félidőben sok helyzetet elpuskáz-tunk. Eközben kettőt hibáztunk hátul, és ez megpecsételte a sorsunkat. Ami szomorú számomra, az az, hogy úgy éreztem, idegenben játszottunk."

Prukner László: "Tartottunk a Dorogtól. Összességében azt gondolom, hogy mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni, és a lehetőségeink közül kettőt ki is hasz-náltunk. Ezzel, úgy érzem, szerintem megérdemelten nyertük meg a találkozót."

 

Reméljük, ezúttal is sikeresek leszünk a Dorog ellen, és győzelemmel tudunk búcsúzni a szurkolóinktól!

Hajrá BMTE!

Szponzoraink