"/>
Previous Next

Budafoki MTE - Budaörs

Vereséget szenvedtünk a zárófordulóban

 

Az idei utolsó mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk a 4. helyen végző Budaörs ellen. A vendégek kezdték jobban a találkozót, de Sajbán fölé fejelte Czvitkovics beadását. Nem sokkal később Vass távoli lövését védte Demjén. A 13. percben Czvitkovics büntetőből szerezte meg a vezetést a Budaörsnek (0-1), a 33. percben pedig Pethő fejelt a kapuba (0-2).

A félidőben kettős cserét hajtott végre Tóth Bálint: Pölöskei és Kirják váltotta Kercsót és Kokenszkyt, ennek ellenére a 47. percben  növelni tudta előnyét a vendég csapat Csobánki révén (0-3). Az 55. percben Pölöskei hozta vissza a reményeket (1-3). A 64. percben pedig már csak egy gólos volt a hátrányunk, ismét Pölöskei talált be. A 84. percben Sajbán döntötte el a mérkőzés sorsát, beállítva a 2-4-es végeredményt.

Ezzel az eredménnyel végül a 14. helyen zártunk. 

Köszönjük szurkolóinknak a csodás hangulatot, és az egész éves kitartó szurkolást!! Várunk vissza Titeket a 2018/19-es szezonban is! Hajrá Budafok! 

 

 

Tóth Bálint: "A vereség ellenére csodálatos szezont tudhatunk magunk mögött. Szerencsés ember az utódom, mivel egy rendkívül összeszokott csapattal dolgozhat a jövőben."

Bognár György: "Örülök, hogy négy szerzett góllal fejeztük be a bajnokságot. Büszke is vagyok játékosaimra, mert messze túlteljesítették a szezon előtt megfogalmazott elvárásokat."

 

 

BUDAFOKI MTE – BUDAÖRSI SC 2–4 (0–2)

BMTE Stadion, 600 néző

Vezette: Ducsai József (Szalai Balázs, Kulman Tamás)

 

BMTE: Szabó – Margitics, Gubacsi, Khiesz, Forgács – Filkor, Vass, Kovács (Fekete 56.p.) – Kercsó (Kirják 46.p.), Kokenszky (Pölöskey 46.p.), Vankó 

BUDAÖRS: Demjén – Fényes, Kékesi, Tányéros, Ódé – Czvitkovics (Gyurácz 86.p.), Lengyel, Csobánki, Medgyes (Sajbán Miklós, 58.p.) – Pethő (Palincsár 46.p.), Sajbán 

 

Gól: Pölöskey (2) ill. Czvitkovics, Pethő, Csobánki, Sajbán

Sárga lap: Forgács, Filkor ill. Palincsár

Szponzoraink