A jól kihasznált szünet ut
Previous Next

A jól kihasznált szünet után a Budaörsöt fogadjuk

 

Keményen edzett, de a pihenésre is szánt időt labdarúgócsapatunk, amely a Budaörs ellen folytatja szereplését a Merkantil Bank Ligában.

 

BMTE BSC

 

Edzés, edzőmeccs és pihenés. Majd újra edzés. Nagyjából ez szerepelhet játékosaink naptárában az elmúlt két hét eseményeit tartalmazó oldalakon. A szakmai stáb nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a válogatott mérkőzések jelentette bajnoki szünet a lehető leghasznosabban teljen.

 

Habár nem játszottunk tétmeccset a hétvégén, ugyanolyan ritmusban készültünk, mint máskor- mondta vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán. Pénteken játszottunk egy edzőmérkőzést a szlovák élvonal hetedik helyén álló Szered ellen és a találkozó maximálisan elérte a célját. A fiúk megfelelő felfogásban és jól futballoztak, 2-1-re nyertünk.

 

Az egész heti kemény munka és a pénteki győzelem után jöhetett a jól megérdemelt pihenő. Játékosaink három napig félretehették a futballt és a feltöltődésre koncentrálhattak.

 

Megterhelő volt az elmúlt időszak, hiszen heti két mérkőzést játszottunk- indokolta a beiktatott szabadnapokat Vitelki Zoltán. Mindenkinek szüksége volt a kikapcsolódásra. Ez a három nap gyorsan eltelt, de biztos vagyok benne, hogy a játékosok fizikálisan és mentálisan is felfrissültek. Profi futballistákról beszélünk, így mindenki kihasználta a pihenőidőt. Én is hazamentem a családomhoz, de azért a szakmai stábnak ilyenkor is sok mindennel kell foglalkoznia. A fejemben ott van a következő mérkőzés és a heti program összeállítása. Na és persze az egyensúly megtalálatása annak érdekében, hogy a fiúk vasárnapra jó formában legyenek.

 

A kerettel kapcsolatban jó hír, hogy sérülése után Króner Martin és Vaszicsku Gergő is bekapcsolódott a közös munkába, igaz, még egyikük sincs olyan állapotban, hogy mérkőzést játszhasson. Nem szabad elsietniük a visszatérést, még edzésmunkát kell végezniük, hogy utolérjék magukat- mondta vezetőedzőnk.

 

A Budaörssel legutóbb az előző szezon zárófordulójában, június elején találkoztunk, igaz, annak a mérkőzésnek már egyik csapat számára sem volt komolyabb tétje. Akkor Pölöskei Péter duplája ellenére 4-2-es vereséget szenvedtünk. A budaörsiek a mostani idényt bravúros idegenbeli győzelmekkel kezdték, Győrből és Nyíregyházáról is pontokkal távoztak, ám később több olyan mérkőzést is elveszítettek, ahol a papírforma alapján több keresnivalójuk lett volna. A kéthetes pihenőre jó szájízzel mehetett Bognár György együttese, hiszen a Mosonmagyaróvárt magabiztos játékkal, 3-0-ra verte legutóbbi bajnoki mérkőzésén.

Szponzoraink